Günlük çaça bulabilirsem beni kimse tutamaz soluğu orda alırım zaten sevgili ersin :thumb: Ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi muhabbetler,dönüşte raporlarım.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Yok abi vidali değil parçalı kamışlar, ya da varsa ben bilmiyorum.. Parçalı kamışlar birbirine geçmeli, zaten parçaları birbirine taktığında hava basıncıyla sıkışıyor çıkmaz onlar birbirinden bendeki salinada 3 parça geçmeli, sıkıntı yok :thumb: uzun süre kullandığında arada bir parçaları birbirine itersin yine boşluk yapmışsa yerine oturur... Ben boğazda 200gr çalışıyorken bile bir sıkıntı olmasın diye bu dediği yaptım ama hiç boşluk olmamıştı kamışta... Heleki seninki spin kamış olup hafif ağırlıklarda kullanacağın için böyle bir duruma hiç gerek olmaz diye düşünüyorum
Sa dostlar, pzartesi yıllık izne çkıp 1 haftalığına geliboluya giyorum sizce orda neler tutabilirim ne tarz malzemeyle,
A.S Onur, neler tutamayacağını saymak daha kolay olur. Rapala, silikon, klasik üçlü dip, şamandıralı, çapari yani aklına gelen ve bildiğin tüm takımları kullanabilirsin.
Aleyküm selam trakyalım, kendine gelebildin mi Spin takımdan mı bahsediyorsun Hangi balık için söylersen yardımcı olmaya çalışalım bildiğimiz kadarıyla
A.S. Onur, şimdiden iyi tatiller ve rastgele :thumb: Hoşbulduk üstad Aleykümselam Aykutum Aleykümselam Cengizim