Okan kardeşim, siz misafirimizsiniz bir şey getirmenize gerek yok, bize kadroyu verin yeter, Cengizle birlikte ağırlarız sizi:thumb: Ne kadar ayıp Cengizim, yakışır mı bize:nono: :nono:
Hadi ordan yaşlıymış filan senden sadece 1 yaş büyüğüm ama performans ortada desene para lazım , ara sıra çalışmak ta lazım darısı başıma... Gerçi 15 Mayıstan sonra iş anlamında pert olucam yorgunluktan ama olsun hayat böyle güzel ...
Bizim grupta çok sevdiğim bir Aytaç kardeşim var, ona o kadar benziyorsun ki, belkide o yüzden seni yakın görüyorum Okan Tıpkı senin gibi ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ama grubumuzun neşe kaynağı bir dostumuzdur.
Muhtemelen ben araç ile gelmeyeceğim , arkadaşlar deniz uçağı ile bırakacak Dönüşte sıkıntı olabilir o kadar yük. Kargocularla anlaştık gibi kapıdan aldırma şansımız var ücretsiz. O güne çok var . 1 gün kala konuşuruz. Eksik olma
Tamam sonra konuşuruz. Biz kalabalık olarak katılmayacağız zaten, bizde kalkan meraklısı fazla yok ne yazık ki
Valla bir vakit koymadık ama sabahın ilk ışıklarıyla başlayıp kahvaltı faslıyla birlikte öğleye kadar devam eder ve öğle yemeği olarak yakılan mangalla son bulur gibi düşünüyorum. Ancak balık çıkarsa olayın nereye varacağı belli olmaz.