Cümleten hayırlı akşamlar. Berkan abi eve uğramadan ava çıkmak daha mantıklı olabilir küçük bir çanta kamış makine vs. katlanır kova (kedi tekme atınca devriliyor ama)
Selamın aleyküm herkese malum haftanın 7 günü çalışan biri olarak c.tesi gecesi ava gideceğim.ama bu sefer yer ve av farklı olacak.. kadıköyde moda sahilinde deneme yapacağım. takım olarak kafamda bi takım var. şamandıra şamandıradan sonra bir kulaç 0,15 misina ve ucuna sinek iğne ile yem olarakta karides ile gece ne düşer kısmetime eşkina o incelikte misinayı patlatır kesin.kalın yapsam istavrit alamam.daha doğrusu gece o şekilde o yöntemle istavrit alabilirmiyim ? eğer daha güzel bir yöntemi olan varsa cumartesi gecesi canlı yayın yapacağım zaten
Akşam bizim sahil yerine galata köprüsü daha mantıklı geliyor bana.. işten çıkıp 5-10 dakkada gidebiliyorum oraya, saat 6 olmadan oltayı suya atmış oluyorum.. akşamları sarı yapıyormuş oralar, yeni spini açarım orda, 5 kg kaldırıyomuş ne de olsa
Hayirli geceler cumleten.. Emekcilerin ozellikle zor sartlar altinda calisanlarimizin bayramini kutlarim
Buradan "dayanışma ve emekçi günüde" Biz emekçileri çalıştıran, Balık tutma zevkinden mahrum bırakan, güzelim istavritlerin bilinçsiz avcılara - sözüm meclisten dışarı - yar olmasını sağlayan işverenlermizi kınıyorum Saygılarımla !
Emekçi budur... Vatanını Milletini Seven, Evine Helalinden Ekmek Götürmek İçin Ter Döken Gerçek Emekçi ve İşçilerin "1 Mayıs İşçi Bayramı" Kutlu Olsun Uploaded with ImageShack.us
Resimde gördüğümüz şu garibim işçilerin acaba aylıkları ne kadardır..!? bu ve benzeri olsun olmasın tüm sendikalı işçilerin haklarını gerçek manada almak için çalışan bir sendika varmıdır..!? idk Birileri birilerinin sırtından genleşip duruyor..! diğerleride sözüm ona bayram kutluyor...! Komikliğin daniskası.. ! Bunu kimya sanayiinde çalışıpta çalıştığı iş yerini Ağır sanayi olması gerekirken ..! ağır sanayiine sokamayan bugünse BAYRAM KUTLAYAN SENDİKANIN..! emekli bir sendika üyesi..! ( sadece aidat ödemesi gereken) olarak yazıyorum...! Hadi bayrama varmı gelen...! hihi :laughing: :laughing:
Siz sendikasızsınız sanırım... Sendikalı olsaydınız garanti tüm haklarını almış bir sendikalı olarak bugün imitasyon işçi bayramını kutlayan bilinçli işçilerden olurdunuz eminim...!