Havadan mıdır bilmem, bende az önce nöbetçi eczaneden apranax fort aldım, benimde başım ağrıyor. Kadro cumaya kadar toplanır, yem işini Tarabyalılara bıraktık Yiyecek ise Allah ne verdiyse:hungry:
bende katılmayı planlıyorum ama saaat 6 bucuk tan once 5 gibi otobüs varmıdırki şile ye ? kendı aracım olmadığından otobüsü kullanmam gerekicek veya bizim bu taraf kyalı maltepe tarafından gelecek tanıdıklarınız varsa haberleselim
Cümleten selamun aleyküm sevgili Dostlar nasılsınız iyisinizdir inşallah Duydumki şile org.varmış İsa başkanım ne zamandır bekliyordum bende geleyim dedim özlem giderelimreeling
İnşallah kardeş... Aleyküm selam Serkan hoşgeldin nasılsın, sende geliyor musun Şileye Aleyküm selam Hüseyin abim, nerelerdesin sen ya Ne demek abi, başımızın üstünde yerin var.:thumb:
Buralardayım İsa başkanım çocukların akşam dersleri oluyor gündüzleri ben yokum gece geçte olsa bakıyorumda kimse kalmamış oluyor Neyse listeye yaz bakalım benide birde neler alıcaz napıcaz tel.görüşürüz
Toplanan kıyafetleri pazar günü alabiliriz Yıkanmış ve ütülü olursa daha çok sevinir ihtiyaç sahipleri.