Aynen abi bende sabirsizlaniyorum ne zamandir saglik sorunlarindan dolayi uzak kalmistim sahalara) cok iyi oldu bu org.
Eyvallah Okan, arkadaşlara ilan edelim o zaman:thumb: Değerli arkadaşlar pazar günü ava gelecekler, kendilerinin, eşinin veya çocuklarının kullanmadığı, çok eski olmayan kıyafet, ayakkabı vs. aklınıza gelen taşınabilir eşyalarınızı lütfen yanınıza alın. Okan arkadaşımız vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır inşallah
Ayrıca tekrar geçmiş olsun kardeş, umarım eskisinden daha sağlam bir hale gelmişsindir.Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.
sagolasın Fatih aynen bakıma aldım kendımı şimdi bomba gibiyim ilk bakım 30000 de bundan sonrakıler sanırsam 5000 de bir bakıma girerim artık )
Cümleten selamun aleyküm, herkese hayırlı işler... Bu ara işler çok yoğun yav gündüzleri pek takılamıyorum foruma
günaydın arkadaşlar.. her yerim ağrıyor nihayet dünkü avın raporunu açabildim, dün akşam yattığım gibi uyumuşum http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54042
Yaşlandın mı yoksa Berkan abi ??? O kadar saat güneşin altında teknede denizin üstünde kim kalsa pert olur zaten abi bak Ersin abilerden hala ses seda yok :laughing:
Birde akşam yanımızda gerekli ekipman olup kıyıdan takılsaydık hepten yorulurduk Berkan abi hihi hihi artık yeni hedefimiz akşam kıyıdan istavrit avlayıp, hemen oradan avrupa yakasına Lüfer için yemliye gitmek olmalı, sabaha kadarda dururuz, hatta sabahta geri dönüp tekneden devam ederiz bizim yakada :laughing:
Avrupa yakasına yemliye gideceğimiz mekan zaten galata Fatihim Oooyyy ooyyyyyy :laughing: :laughing: yok abi yok sen akşamları 1-2 saat kıyıdan takıl yeter