Ah ah Ersinim bana bu haftasonu ev hapsi var.. bizim hatun sınavlarda görevli, ben de tabi her zamanki gibi bizim küçük fıstığa göz kulak olucam.. idk
Sorguladığımda 1 mayıs itibariyle "opening" diyor.. benim kargo paketini mi açıyolar, kim niye açıyor ki idk item No. Year Status Location Destination Country Date RA512080248CN 2013 Opening 10010200 TR 20130501 1331
Sağlık olsun abi, biraz daha büyüsün ikiniz birlikte inersiniz balığa o zaman ev hapsi sonlanır Abi bence kargo şirketiyle iletişime geç, durum nedir diye... Opening kargo süreci için hangi anlamda kullanılıyor bilmiyorum ama belki gümrüğe geldiyse orada açılıp içine bakılıyor olabilir, bu durumu kastediyor olabilirler..
Teke çıkarmak için şu kepçeyi almayı düşünüyorum.. katlanır, pratik, taşıması kolay.. PROCATCH ALÜMİNYUM KATLANIR KEPÇE
Abi gümrük eskisi değilmiş şimdi, geçenlerde bizim bi abiyle görüştüm yurtdışından kargoyla gelen her paketi didik didik inceliyorlar diyo idk hatta gümrüğe takılmasın ekstra para ödemeyelim diye bazı müşteriler göndericiden rica edip pahalı bir ürünün fiyatını düşük göstertiyorlar, gümrükteki adamlar bazen gelen ürünün fiyatını netten araştırıp gelen paketi kenara ayırıyorlarmış alıcıya o parayı geçirmek için hooked o nedenle 7 $ lık birşeyde olsa sırayla incelemeye girmiş olabilir
bu kepçenin aynısından bende var çok portotif bagajdan hiç çıkartmıyorum... şiddetLe tavsiye ediyorum
Dün amcam kuleliden 4 kilo civarı eşek istavriti almış, kendisi 40 yıllık avcıdır, ben böylesine ilk defa denk geldim dedi
Dişli de kalite derken bu lüfer familyasından mı bahsediyorsun Uğur? yoksa bildiğimiz çark dişli filan mı?