Balık avı Dostları Şile organizasyonu kadrosu (şu ana kadar netleşenler)... Hüseyin abi Cengiz Ali Rıza Serkan Ferhat Hüseyin usta (küçük minik) Uğur (Goodluck) ve ben... Başka katılım yapacak olan varsa isim yazdırsınlar.
isa abi komşum şuanda şiledeymiş erken gitmiş telefonla konuştum buyrun gelin diyo ama beni kim alcak burdan
yok abi seninle hiç gitmedim şileye bir kere Deniz ,Mustafa abi, minik, Ferhat'la gittik ama hava çok fırtınalıydı fazla durmadık geri döndük.
Bırak fırtınayı rüzgarlı havada bile oralara gidilmez.Ancak hava güzel olduğunda harika bir ortamı vardır.
Hoşbuldum çok şükür iyiyiyim sizler nasılsınız.. Serkan pazar günü tadı damağında kalacak bir gün olacak kaçırmamış olmana çok sevineceksin
Eyvallah Cengizim, öncelikle kazasız belasız bir av olmasını diliyorum, o zaman keyif zaten kaçınılmaz olur.
Selam Dostlar, Yarına balığa gitme planım vardı ama ofisteki işler nedeniyle plan yattı Yarına yemlik istavrite niyeti olan var mı bilmiyorum ama birkaç mesaj önce yazdığım gibi boğazda güzel eşek istavriti yapıyormuş.