Var, çalışmak Biliyorsun öğleye kadar zaten çalışıyorum, sonrasında pazar günü için hazırlıkları yapmam lazım, yaklaşık 25 kişi var şimdiden ve bu kadar insanı ağırlamak kolay değil ama Allahın izniyle Balık Avı Dostları olarak alnımızın akıyla çıkarız bu işten:thumb:
Hos bulduk abıler. ben hafta sonu balıkda olmayacagım ava cıkacaklara sımdıden rast gelsın dıyeyım en cok da Cengıze rast gelır umarım ılk koca kalkanı Cengız tutar..
Her işte bir hayır vardır Fatihim, bu avı çok istediğini biliyordum, bende senin için üzüldüm ama kısmet diyelim
Allah yardımcın olsun abicim de, bu işler imece usulü olur, çok yıpratma kendini Herkes birşeylerin ucundan tutar :thumb:
Evet Isa abı olta sallamasamda orda olmak super olucaktı. hem Huseyın abı ıle de daha tanısamadım daha. Hafta ıcı onunla olta sallıcaktık kısmet olmadı ben p.tesıden ıtıbaren normal mesaıye devam edıcem. Bugun son gece mesaım . Zaten sız yarın balık alırsanız o bolgeye yakın zamanda bır cıkarma daha yapılır tahmınımce
http://www.youtube.com/watch?v=VcWo4OlxM38&feature=youtu.be evet arkadaşlar el yapımı levrek katliamcısı rapala tamamlanmıştır
Sevgili Fatih, kısmette ne varsa onu görürüz, en çok senin gelmeni isterdim ama nasip değilmiş... Limit üstünü bilmem ama limit altı tutarız gibi geliyor, fotolandıktan sonra onlarda suya iade olur. Son olarak daha öncede belirtmiştim, bu benim yapacağım son toplu organizasyon olacak, artık biraz dinlenme ve işime konsantre olma zamanım geldi diye düşünüyorum.
tabiki şilede denicem aslında daha iyi yapabilirdim fakat şileye yetiştirmek için boyamada biraz acele ettim içinde bilye var seste çıkartıyo