hayatımda hiç kalkan yakalamadım ve hiç yemedim idk cengiz eger sen tutarsan ben tutamazsam tutuğun kalkanı benim oltaya tak bende seviniyim biraz :thumb:
:laughing: :laughing: :laughing: Valla eline sağlık.. İlk denemense gayet iyi iş çıkarmışsın valla Hoş geldin adaş nasılsın? İyi geceler..
İsa abi, konsantre olmak veya dinlenmek için toplu organizasyonları bırakmak bana pek inandırıcı gelmedi abi.(inandırmak zorunda değilsin tabiki, bu diyorsan da eyvallah deriz abi), 2-3 ayda 1 kere yapılan bu organizasyonda değil konsantre bozulması, org. sonrası iş başında daha çok konsantre olacağınızı düşünüyorum. Ben bu mesajından başka şeyler anlıyorum, sanırım yine ayrılıklar olacak ve yine sanırım ki bazı arkadaşlarımız da çok dan ayrıldılar bile haberimiz yok! yanlış düşünüyorsam beni uyarın lütfen.. Umarım işlerinizi yoluna koyar toplu organizasyonlarda tekrar beraber olma şansını bize verirsin İsa abi.. Hayırlı geceler..
Fatih ben hep gececiyimde... Ortalıklarda kuru kalabalık yapmayalım diye topa girmiyorum... trübünlerden seyretmek daha hoş oluyor... Sana hayırlı geceler.... :thumb:
CÜmleten selamun aleyküm abiler arkadaşlar, herkese iyi hafta sonları iyi istirahatler İsa abi her son bir başlangıçtır, artık yaz geldi sayılır bence daha çok organizasyon yaparsın bizde hepbirlikte katılmaya çalışırız daha doğrusu organizasyonu bizden kimin yaptığı önemli değil önemli olan mümkün mertebe hep bir arada olabilmek bence :thumb: müsait olan herkes seve seve katılır av organizasyonlarına Ben bu konuda Fatihin dediğine katılıyorum bu tarz organizasyonlar insanı belki bedenen biraz yorar ama ruhen rehabilite eder dinlendirir işine olan konsantrasyonunu arttırır ve enerji verir :thumb:
Balıga gıden kımse yok sanırım bugun. Ersın senın malzemecı hacı abıye ugradım..mısıne fılan aldım pelıcan dozer 0.24 8.5kg ceker yazıyo. Ersını tanıyomusun dedım he tanıyorum catalcı ersın mı dedı. bende yok abı kasıkcı dedım ryobı aldı dedım cıkaramadı senı?? obur tarafdan mı aldıydın sen?
Fatihcim hafta sonu bu saatlerde pek rapor olmuyor,şu an işteyim saat 14 e kadar çalışıyorum mesaiden sonra bir kaç mera dolaşıcam akşama dişli raporu yazmam içden bile değil bol resimli kısmet tabi. reeling hafta sonu herkese rastgelsin kazasız belasız.
Rastgelsin Özkan.. belki akşama ben de bizim sahile inerim biraz.. bu aralar çocuk bakıcılığı yapıyorum da