BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Fatih benim malzemeci sakallı olan değil, aşağıdaki yer benim malzemeci "Rastgele Kara ve Deniz Av Malzemeleri" daha öncede tarif etmiştim sana, balıkçının yan tarafı ya da magic academi pizza nın karşısı.... O sakallının ismide Fatih tanışsaydın adaş diye indirim yapardı belki :D:D Simayen bilirde ismen tanımaz beni çok muhabbetim yok onla ama Alican abinin yanına uğrasaydın yardımcı olurdu ;)

2. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    İnersen belki bende gelirim abi yanına :rolleyes: çattalarımıda getiririm sergileriz sahilde, mangalcıların yemeğine ortak oluruz hazır çatalımız kaşığımızda varken :laughing: :laughing:

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Değerli arkadaşlar, öncelikle samimi olarak söylemeliyim ki, gerçekten sorun forumla veya şahıslarla ilgili değil :)

Yaklaşık iki senedir forumda yeralmaktayım ve bu süre içinde muhtemelen ömürboyu görüşeceğim çok değerli insanlarla tanıştım.Bununla birlikte sosyal hayatımda da birçok değişiklikler oldu, o kadar çok güzel zamanlar geçirdikve çok güzel anılara sahip olduk.
    Hepimizin ortak sevdası olan balık avı sizlerle çok daha güzel ve anlamlı oldu.Haliyle aileme ve işime ayırdığım zaman daha azaldı.Nihayetinde balık avı her ne kadar bizler için bir sevda haline gelsede nihayetinde bir hobidir ve hobilerde normal hayatımızın akışı içinde fırsat buldukça yapılması gereken çok da elzem olmayan işlerdir.

Aslında bunu daha önce düşünmüştüm ama bu yapılacak kalkan avı ile ilgili herkese verdiğim sözden dolayı biraz daha erken ayrılamadım.Hoş yinede bu avı çok istediğini bildiğim ve onları düşünerek yaptığım bu organizasyona birçoğunun katılmalarıda nasip olmadı.

Fatihcim org.lar fazla insanları yormaz demişsin, kağıt üzerinde sözlerin yanlış olmayabilir ama uygulamada bir çok sorunlarla karşılaşılabiliyor.
    Herkesin müsait olduğu zamanı kollayacaksın, aracı olmayan arkadaşları paylaşım toplamaya çalışacaksın, çayı kahvaltısı mangalı vs. paylaşımlarını yaptıracaksın bazen naz ve kapris yapanları ikna edeceksin, bu böyle uzayıp gider ama asıl en önemlisi organizasyona katılan tüm insanların vebalini üzerine alacaksın.
    Çok şükür bugüne kadar hep kazasız belasız ve keyifli organizasyonlar yaptık ancak küçük bir ihtimalle bile organizasyonumuzda bir kişinin başına bir şey gelirse, yolda bir kaza ve mekanda bir kaza, bunun hesabını kula verebilirsin ama bir ömür boyu bunun vicdan azabıyla yaşarsın.Bu konudaki hassasiyetimide beni biraz olsun tanıdıysanız bilirsiniz.

Velhasıl, en baştada dediğim gibi kişilerle alakalı bir sorundan değil, kişisel sebeplerden dolayı bir süre uzaklaşmayı düşünüyorum.Ancak bu sizlerle av yapmayacağım anlamına gelmez, yine banada uyarsa yapılan avlara katılırım ve tüm dostlarımla telefonda görüşürüm.
    Benim durumum forumda yazan diğer arkadaşlardan biraz daha farklı malesef, şöyle ki her hafta sonu "ne yapıyoruz abi" diye arkadaşlar gözüme bakıyor.Bunun bana olan güven ve saygılarından kaynaklandığını çok iyi biliyorum ve bu durumda kendimi psikolojik olarak birşeyler yapmaya mecbur hissediyorum.

Bana biraz müsade edin, bu iş yoğunluğunda işime daha konsantre olmam, aileme biraz daha fazla vakit ayırmam gerekiyor.Yine arada kaçamak yapıp bir şeyler karalamaya çalışırım.Bu konuda sizlerden anlayış bekliyorum ve konuyu farklı yerlere çekmemenizi istirham ediyorum.
    Bazen üzüldüğümüz, birbirimizide kırdığımı zamanlar olmuştur ama keyif aldığımız ve mutlu olduğumuz zamanların hafızamda kalmasını istiyorum.Bu yüzden tüm kırgınlık ve ayrılıkların giderilmesi için forumda elimden geleni yapmaya çalıştım.Ve yine takdir edersini ki, bu kadar kalabalık topluluklarda herkesi aynı anda mutlu etmek mümkün olmayabiliyor, ona da yapacak birşeyimiz yok.
    Son olarak grupta herhangi bir kopukluk kesinlikle yoktur, yeterki hep birlikte olalım ve insanları hatalarıyla ve yanlışlarıyla kabul edelim.

Bu ava özel bir önem verdiğimi söylemiştim, bir yerde toplu org. jübilesi ile sizlerden bir süre ayrı kalacağımdan hepinizi bu avda görmek istemiştim ama kısmetten ötesi olmaz.Bu hafta sonu yapacağımız avın raporlanmasından sonra forumdan çekileceğim.Umarım en kısa zamanda işlerimi yoluna koyar, kafamı toparlar ve tekrar bu sayfalar aracıyla görüşmeyede devam ederiz.

Hiç kimseye ne bir dargınlığım nede küslüğüm vardır.Eğer geçmiş hakkım varsa helal ediyorum, ben sizlerden razıyım Allahta razı olsun.
    Birbirinizi asla kırmayın ve birlikten ayrılmayın, sağlıcakla kalın:)

4. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Hiç bir şey anlamadım İsa ? Jübile filan . daha neler yapacağız hep beraber....

5. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Sevgili İsa..

Allah işini gücünü rastgetirsin, inşallah kısa sürede işleri yoluna koyarsın.. ama uzaklaşmak istediğinden emin misin? organizasyonlarda çok fazla sorumluluk üstleniyorsun sanırım, buna hiç gerek yok.. herkes yetişkin ve herkesin sorumluluğu kendinde.. organizasyon için de o kadar fazla plana gerek var mı, ulaşımıydı, kahvaltısıydı vs.. "şu gün şuraya gitmeyi planlıyoruz, müsait olan gelsin" bu kadar.. herkes yiyeceğini içeceğini getirir, ulaşımını planlar.. bütün bunları bir kişi üstlenmeye kalkarsa elbette bu yükün altında ezilir, kim olsa ezilir.. elbette ailemize karşı da sorumluluklarımız var, ama iş, aile ve hobi dengelenebilir.. kararına saygı duymakla birlikte bu kararını gözden geçirmeni rica ediyorum..

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlı akşamlar arkadaşlar, herkes iyidir inşallah:)

7. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Berkan abiye sonuna kadar katılıyorum İsa abim, uzak kalmamanı dilerim. Daha istavrit ve sardalya bile tutamadık beraber :) En kısa zamanda görüşmek üzere :wave:

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Sana da hayırlı akşamlar üstad, biz iyiyiz çok şükür ve seni de iyi görmek isteriz..

9. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba üstad, söylediklerinde haklısın ancak saydıkların sadece bu işin bir boyutu, mesele sadece bundan ibaret değil.Bu dediklerini her zaman büyük bir keyifle ve içimden gelerek yapmışımdır, bu konuda bir yanlış anlaşılma olmasın sakın...
    Asıl önemli sebepleri zaten belirtmiştim tekrarlamaya gerek yok, kararım kesindir.Ancak Allah ömür verirse zamanını bilmiyorum ama birgün tekrar burada olmayı umuyorum ve bu konunun daha fazla uzayıp grubumuzu yıpratmamasını istiyorum.O yüzden bunu artık kapatalım lütfen.:)

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Cihan, balık avınıda bıraktık demedik ya:D

Çok şükür gayet iyiyim ve yarını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.reeling

11. GoodLuck

GoodLuck uğur

Favori Makine:
    okuma avenger
    şile için takım taklavat hazır , önerisi olan var mı ?
    bu arada garanti 1.5 kg kalkanı yakalarım :)

12. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Yarın ki organizasyon çok keyifli geçer inşallah :thumb:

Eğer fırsat bulabilirsem bende Kartal tarafında takılacağım öğleden sonra. Arzu eden arkadaşları da beklerim mrsparkle

13. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    İnşallah yakalarsın ama 45 cm. altı olursa suya iade edilecek, bu konuda itiraz istemem.:rolleyes: :D

Eyvallah Cihan, öğlen vaktide gelebilirsin, en azından mangal keyfini kaçırmazsın:D

14. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Çok isterdim abi ama öğleden sonra dediğim yine akşam üstünü bulacaktır. Bir sonrakine inşallah ;)

15. GoodLuck

GoodLuck uğur

Favori Makine:
    okuma avenger
    isa abi sen iste 50 cm yi salarız mı acaba :D
    şaka bir yana hiç şüpen olmasın 44.9 cm olsa bile suya iade
    hatta limit üstü dişi kalkanı bile salmayı düşünüyorum o anki duruma bağlı :)

16. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlısı olsun kısmet:)

Hele sen bir tut da ondan sonra konuşuruz bunları:D

17. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Cümleten selamun aleyküm ağalar, nasılsınız ? :)

18. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Aleyküm selam Ersin sen nasılsın:)

19. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    iyiyim valla İsa abi, yarım saattir internetim modem kurulumuyla uğraşıyorum... Bizim ev tel.i iptal edip internet + digiturk paketi gibi birşey yaptı babam, şu an internet sağlayıcım ttnet değil doping internet... Neyse bu yeni oluşumla birlikte bir modem vermişlerdi bugün bağlantı geçişi tamamlandı bende modemin kurulumunu yaptım, kullanıcı adını eksik girmişim birsürü uğraştım müşteri hizmetlerini aradım boşu boşuna 11 dk kaçtı bana :D :D

Yav bu müşteri hizmetlerine sinir oluyorum muhattabını bulana kadar 5 dk otomatik konuşan kadın oyalıyor insanı :mad:

20. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer
    İyidir biraderim sen de ne var ne yok?