Abi çok isterdim orada olmayı, tahmin edebiliyorum muhabbetin çok güzel olduğunu ama kısmet olmadı işte dün ailemle birlikteydim bizimkilerin yazlığa gidecek olması nedeniyle... Yaz geldi abi artık güzel bir organizasyon daha yaparız bizim sahiller çayır çimen, yakarız mangalı arada oltada sallarız bakarız keyfimize
Cümleten selamun aleyküm hayırlı haftalar Gökhan kardeşim dün çok güldürdün bizi geliyor diyenekadar çekseydin ya balığı:laughing: :laughing: :laughing:
Pişti olduk Cengiz benimde yorumuma bakarsan anlarsın fındıklı üzümü ye ondan sonra senle koşalımmı abi :laughing: :laughing: :laughing: sorarım ben sana bunu Sabri duymasında
Fenamı olurdu abi koş saydık spor olurdu ne güzel Hüseyin abi şaka bir yana da iyi ki seni gibi bir abim daha oldukral adamsın
Cümleten selamunakleyküm hayırlı haftalar, dün sabah gözümü açar açmaz aklıma siz geldiniz hemen aradım valla aklım sizdeydi..
Benimde senin gibi bir kardeşim olduğu için inan bende çok mutlu oldum teşekkür ederim Cengiz kardeşim,dün seni biraz yorduk gerçide hakkını helal et,tatlı yorgunluklar çabuk geçer
Hayırlı haftalar arkadaşlar, muhabbetiniz bol olsun.. sabahtan beri toplantıdaydım, öğleden sonram da ful toplantı ile geçecek.. yarın itibariyle de Polonezköy'de bir otelde 3 sürecek bir eğitim maratonum var, perşembe akşamı evde olacağım inşallah..
Berkan abi kolay gelsin, hayırlı haftalar sanada... Benimde son çektiğin atış videomu yollayabilir misin abi müsait olduğunda
cümleten Aleyküm selam dün gerçekten hafızama kazınacak bir gün geçirdim hepinize tek tek teşekkür ederim Gökhan gerçekten kopardı bizi )) Hüseyin abimle tanıştığıma çok ama çok memnun oldum iyiki tanıdım abi seni. goodluck bir sonrakine İnşallah daha iyileri denk gelir ama denize iade ettiğin balığın boyuda o kadar küçük değildi aslında(İlk elin günahı olmazdı be İsa abi ) organizasyona gelemeyen diğer arkadaşlarımızda hep aklımızdaydı keşke onlarda gelebilselerdi ve ayrıca bize daha sonra katılıp neşemize neşe katan çok sevdiğim süper trakyalı Aykut abimede teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Teşekkür ederim bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum Serkan kardeşim artık gelecek avlara bakıcağız,Gökhan nerdesin balık var abi balık
Abi aklım sizde kaldı.. Çalışmaya çalışıyorum işyerinde kıpkırmızı yanmış suratla dolaşıyorum.. Ama Zehirlendim balıkla ilgili balık tutmak istiyorum !!
Selamun aleyküm dostlar hayırlı akşamlar Çok şükür bir avımızı daha kazasız belasız ve keyifli olarak tamamladık.Bunda emeği geçen dostlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun varolun. Ancak grubumuz yeni dahil olmasına rağmen, sanki yıllardır bizim bir parçamızmış gibi, bizlerle birlikte olta bile açmadan yapılan hazırlıklarda can siperane çalışan (Goodluck) Uğur kardeşimede ayrıca teşekkür ediyorum.Umarım bundan sonrada bizlerle birlikte olmaya devam eder. Organizasyonla ilgili fotoları rapora ekledik, ayrıca buraya koymaya gerek yok. Ayrıca çekilişle verilecek olan kamış ve makinanında Ferhat ve Serkan kardeşime çıkmasına onların adına sevindim, hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun.
Aleyküm selam hayırlı akşamlar İsa dinlene bildinmi,giderken trafik yoktu inşallah,maçada yetişe bildinmi Bende emeği geçen Dostlara Teşekkür ederim