Abi uzun süredir görüşemedik nasılsın? bu aralar işler biraz yoğun foruma giremiyorum, maşallah yine çok güzel bir organizasyon yapmışsınız :thumb:
Cümleten selamun aleyküm abiler, arkadaşlar.... Hepinizin keyfi ve sıhati yerindedir inşallah... Bir bakayım dedim, yorgunum yine biraz içeri geçiyorum ara ara bakmaya çalışacağım foruma
Aleyküm selam Aykutum sen hala dünkü tavuktan zehirlenmedin mi Teşekkürler Levent, sanada kolay gelsin
peh bana verseydın ya onu beya :laughing: :laughing: :laughing: sanki bi iş yaptı ben sana dua ederdım o ne dıyo sımdı yakaladı saldı benı hehheh dıye gülüyo sana
ben teşşekkür ederim abi nedemek sizleri memnun ettiysem ne mutlu bana bide arada sırada benim iki kalkan yakaladığımdan bahsedersek :laughing: :laughing: :laughing:
Aleykümselam kardeşim, nasılsın görüşmeyeli? Nasılsın Mahmut Abicim ne var ne yok? Hafta sonu kalkan takılmadı mı oltana?
Geldiğinde sordum sana aç mısın diye, yok dedin.Araçta soğutucu içinde açılmamış tavuklar vardı.Sen git güneş altında pişmiş tavukları pişir:laughing: :laughing: