iyim cengizim sen nasılsın bu arada yukarıda sana yazmıştım sanırım görmedin adamım sen orada unutulmaz bi espiri yaptın :laughing:
Oy oy oy maşallah Uğur ne zaman gidiyoruz Ayırdım sana bir şey ama zıpkın değil Ya Gökhan dün öldürdün bizi valla, iyi ki balığı kaçırdığında yanında değildim.Oltanı alır fırlatırdım denize üstelik seninle birlikte:laughing:
Diziye takıldım yazamıyorum bir zıpkında bende varda balık tatanozdan ölür adada kefallere atıyordum şiş biryana kefal biryana gidiyordu uçu okadar sivri yani birtane vuramamıştım
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Tamam bundan sonra var, 90'lığı ayırdım sana senindir, henüz sadece iki kez kullanıldı:thumb:
abi çok teşekür eserim o zıpkınla senin hatırına limit altı balıklara sıkmıcam abi orada eylülün 20 sinden sonra şubat a kadar kofana yakalamak mümkün ama ekimde muhakkak kofana yapar şuan orda çıkacak balıklar bol miktarda istavrit eşkina gelincik (kalamar çıkıyomuş) zargana altınbaş kefal kırlangıç levrek çıkar isterseniz ben iki hafta sonra gidicem bi yoklama yapayım ondan sonra beraber gideriz olurmu ?