Hayırlı geceler dostlar.. Uğur atışın iyi ama 3 şeyi belirtmeliyim.. 1- Atarken koşmana gerek yok, koşmadan da aynı mesafeye ulaşabilirsin. 2- Atış yaparken havaya, yani kamışın ucuna bakıyorsun, gerek yok, ileriye yani atış yapacağın yere bakarsan hedefe nokta atışları yapabilirsin. 3- Bir üçüncüsü de sağ elinle kamışı ileri doğru iterken sol elinle de kamışın dip kısmını geriye doğru çekersen daha az enerji ile daha uzak atabilirsin.. Arkadaşlar bir merhaba demek için uğradım, hemen yatıcam.. sabah erkenden polonezköy yolcusuyum.. 3 günlük bir eğitim semineri var (konaklamalı), perşembe akşamı dönmüş olucam inşallah.. Ersincim videonu yükleyemedim, telefon youtuba bağlanmadı, sorunu halleder halletmez yükliycem kardeşim, kusura bakma. Hepinize hayırlı geceler, Allaha emanet olun..
sanada hayırlı geceler koşarak atmamdaki sebep vücudumun yaylanmasını ve kollarımın daha hızlı savurmasını sağlıyo kamışın ucuna bakmamın sebebi kurşunun gözden kaçırmadan takip etmek hedeflediğim noktaya atışımın gidip gitmediğini daha iyi görmek kamışı bir elimle iler diğer elimle geri nasıl çekerim o konuyuda anlamadım
S.A Dostlar, yatmadan bir selam vereyim dedim. Her yerden dişli haberi geliyor. Kaşıntı basıyor. İsa abi yapsak mı bir üst mekan yoklaması
Değerli arkadaşlar, öncedende belirttiğim gibi, işlerimin yoğunluğu ve bazı özel sebeplerimden dolayı bir süre sizlerle olamayacağım.Ancak yapılacak avlarda müsait oldukça sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim, zaten hepinizde telefonumda mevcut... Umarım işlerimi ve kafamı topladıktan sonra tekrar buradan da görüşmekte nasip olur.Buralar sizlere emanet, sizlerde Allaha emanet olun, sevgilerimle kalın dostlarım...