Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki,giden sevgililer dönmeyecekler. Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
Gunaydın hayırlı ısler cumleten.. Isa abı gıtmedı kalbımızde yasıyor tez zamanda tekrar olta sallarız ınsallah..
Fatihim merak etme bir daha balığa gitmeyeceğim demiyor ki haberleşelim telefonla müsait olursam gelirim diyor biz de gideceğimiz zaman haber veririz İsa abimize
cengiz abi marmarada olur mu dediklerinden gidelim tekneyle açılalım Marmara ereğlisinde deniz çukuru var 1.250 m derinlik var istediğini bulur çıkarırız
Ya Gökhan sanki balığı tutsan kıyıya veya tekneye çekebilecen Şaka bir yana da ben esprisine öyle dedim bu ara bir şans var üzerim de 1 tane dahi olsa geliyor balık yoksa anladığımdan değil
Günaydın Cihan nasılsın. Pazar günü eniştenle tanıştık... Senin için hep iyi şeyler söyledim Cihan çok kral adam dedim çok delikanlı çocuk dedim
Eyvallah kardeşim, hep iyi şeyler söyleyelim birbirimiz hakkında Çok şükür iyiyim. Benim aşkitomla da tanışmışsınız. Sonradan Uğur söyleyince öğrendim oraya geldiğini
Evet kardeşim maşallah bıcır bıcır Allah gülü güle büyütmek nasip etsin Enişten ağzından kaçırdı sahteleri ben yapıyorum Cihan resim çekiyor yayınlıyor dedi gerçekten öyle mi Cihan
Cümleten selamun aleyküm ahaliiiii herkesin keyfi yerindedir inşallah... yine çok yoğun bir gün benim için yine kafayı yemek üzereyim :smash: :help: