hayırlı olsun. Bu konuda en komik yorumu İşler güçler dizisinde Ahmet Kural yapmıştı. " bu ne kardeşim hügo mu oynuyoruz 1e bas 5e bas 9a bas aaaaaaaaa, Tolga abiye selamlar"
Nolsun beaaaa bildiğin gibi koştur koştur tırrım tırrım hacıı Aynen abi yaaa birde işini göreceğin numarayı en son söylüyor teknik destek 4 te 9u 8i söylüyor, sonra 1-2-3-4 hihi o robotik konuşan kadını bulursam gırtlağına basıcam Tolga abiye bende selam söylüyorum :laughing:
Dostlar, yaklaşık 5 saat sonra yollara düşeceğimizden bana müsade, yarın için kazasız belasız ve keyifli bir av olmasını diliyorum, herkese hayırlı geceler...
Selâmün Aleyküm, yarın herkese bol kalkanlı günler dilerim...Her şey gönlünüzce olsun....RASTGELE....reeling hooked
Hayırlı geceler İsa abi, yarın inşallah çok güzel bir av günü geçirirsiniz ki ben öyle olacağına gönülden inanıyorum.... Keşke bende gelebilseydim yarın şileye, bizimkilerde tam gidecek zamanı buldular neyse artık kısmet sonraki organizasyonlara... Aleyküm selam Cengiz abi, hayırlı geceler sanada...
Herkese hayırlır geceler, bende içeri geçiyorum... Yarın balığa gidecek olan tüm ekibe rastgele, inşallah trofe kalkanlar avlarsınız, Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin...
Yarınki şile organizyasonuna 2 kişi katılacaz ama geç gelebiliriz.Kumbabanın neresinde olacak acaba organizasyon ve kaçta biter ?
Hayırlı geceler.... Herkes bir yerlere geçmiş galiba anlaşılan...idk ses seda yok...! hattta selâm bile alan YOK...! idk