Abi Asıl sendika benim işin gerçekçesi patron ister mesaileri %50 fazlası olmadan ödemek aman abi , kul hakkı diyerek kabul ettiririm.. Patron ister sgk aig vermiyim abi devletten alıyoruz bu parayı vergiden düşüyoruz diyerek zorla ödettiririm.. sonra birde işçilerden sen patronun adamısın diyip laf yerim sabır derim.. Sonra patrona onun istediği gibi anlatıp olması gerektiği şekilde yaptırmaya çalışırım... Ohhff diyorum ben yaaa !! :=)
Hafta sonu yapılacak Şile organizasyonu ile ilgili; güzergah, yol, program, takım, kısacası ava dair sorusu olan arkadaşlar buraya mesaj yazarlarsa, özelden gelen mesajları toplu halde tek seferde cevaplamış oluruz.
Aleyküm selam özledik Erkanı, yoğunluktan arayıp soramadıkta İyi hatırlattın bir arayayım palamut canavarını
Arkadaşlar hayırllı akşamlar.. Sabahtan başladığımız tekne avımız öğlen arası haricinde anca bitti.. çok çok keyifli bir avdı.. 4 kişi toplamda 20 kilo civarı balık aldık, tamamı istavrit ama ne istavrit.. balık boyları mükemmel, 15-16 cm balıkları geri saldık, o derece.. bolca foto var ama çok yorgunum, biraz uzanıcam.. ilerleyen saatlerde burada olucam inşallah.. şimdilik hoşçakalın..
Saolasın abi, işteyim koşturmaca zaman öldürüyorum sen nasılsın? oldumu şimdi bu ağzıma bir parmak bal çalıp kaçdın be abi
Aleyküm selam Cengizim hoşgeldin Şükürler olsun iyiyim, sende iyisindir inşallahmrsparkle Maşallah bereketli bir av yapmışsınız, tebrikler ekibinizi kutlar devamınıda dilerim.
Fatih Ersin abiye de Ersin1903'e de gönderdim fotoları, gerçekten çok yorgunum 1 saat sonra burdayım inşallah, biraz uzanıyım her yerim ağrıyo..
Sakla onu, onunla kalkan avlayacaksın inşallahhooked Özelden çok mesaj geliyor, hepsine toplu halde cevap verelim diye yazdım.
abi aslında çok iyimde başım biraz ağrıyo sen nasılsın bu arada kadro belli oldumu ne olacak nasıl olacak yem yiyecek
20 kilomu vay be helal abim sana çok keyifli bir gün yaşamışsındır tahmin edebiliyorum bende çalıştım bugün aslında adaya gitcektimde performansımı pazara saklıyorum