Anladım abi, öğleden sonra benim burada olmam gerekiyor. muhtemelen bende yine gelemicem başka bahara kaldı bizim kalkan avımız hayırlı geceler cümleten
Eğer o saatlerde dönecek başka bir arkadaş olursa onunlada dönebilirsin ama kısmet diyelim, hayırlısı olsun
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1107932&posted=1#post1107932 Şile Organizasyonu (güncel)
Tam da tahmin ettiğim gibi bugün berbat yoğun bir gündü, ama nihayet bitti :thumb: yaşasın tatilll.. şimdi gelsin balıklar
Her akşam bizim sahilden olta atasım var ama sadece atasım var işten eve geliş saat 10:00 desek, hiçbişey yemeden direk üstünü değiş, çantayı, kamışı al, in sahile saat en erken 19:20 hatta 19:30 nerdeyse.. saat 20:20 gibi hava tam kararıyor, eee nasıl olacak değer mi 45 dk olta sallamak için bilemiyorum.. hafta içi bu iş bana biraz zor gibi.. bi de ben pek plan yapmayı seven bi adam diilim, kafama eser atlar inerim sahile (bana 10 15 dk mesafede).. yani bana göre plan yapan yolda kalabilir hihi
Geçen cumartesi 17:30 gibi alanları gördüm kıydan.. ben de takımı açtıktan sonra 18-18:10 gibi almaya başladım ama en verimli zaman dilimi güneşin tam batmak üzere olduğu anlar.. o zaman balık çıldırmış gibi atlıyo takıma