Ve Aleyküm Selâm... Üstad sence neden dersin varmı bir fikrin...!? O şarkıyı ve benzerlerini çok sever ve zaman, zamanda dinlerim.... cyrr Selâmlar... :thumb: mrsparkle
Selamun aleyküm ahali, herkese hayırlı haftalar hayırlı işler dilerim... Cengiz abi günaydın nasılsın ?
Günaydın Cihan paşa hayırlı haftalar sanada Niye ki ?? şirket içinde kısa kod kullanıyoruz abi o nedenle cep telefonunun tamamı yok bende
Benim mutlaka başka iş bulmam lazım abi yaa, bizim şirkette hayat geçmez banghead sadece pazartesi değilki haftanın hergünü lanet burası, illalah dedirtiyorlar insana...
Herkese merhaba . İsmim Hakan Küçükyalıda oturuyorum benide aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum hem deniz hem tatlı su gece gündüz fırsat buldukça tüm organizasyonlara katılmak isterim . İsa abi ile tanışma fırsatım oldu beraber kısa da olsa av yaptık Serkan zaten benim çok çok eski bir dostum . herkese saygılarımla . Rastgelsin
Hoş geldiniz Hakan bey, Organizasyonlarımızı ve muhabbetimizi bu sayfadan takip edebilirsiniz.. Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız
Hoş geldiniz Hakan Bey K.yalı bölge sorumlusu benim her türlü bilgiyi benden alabilirsiniz. Gerekli evrakları da hazırladığınız zaman birlikte av yapmaya başlaya biliriz
hehehe cengizim hemşeriyiz seninle bende altıntepede karakolun yukarısında oturuyorum doğma büyüme k.yalılıyım bir süredir yalovada oturuyordum ama doğdugum toprakalra geri döndüm şu an olta takımlarım yalovada en kıısa zamanda almaya gideceğim biran önce oltaları suya kavuşturma umuduyla tanıştıgımıza çok memnun oldum kardeşim evrakları inşallah haftaya yalovadan getircem onlar orda ben burda olmuyor )
anaaaa bende karakolun yukarsında oturuyorum hemi de 30 senedirbalığa gitmek istersen oltam yok diye üzülme veririm ben sana olta malzeme ne gerekiyorsa...
) harbiden birazdan akraba çıkıcaz annemler buraya taşınalı 4 5 ay oldu asıl k.yalı merkezde oturuyorduk valla cengiz teklifin için çok teşekkürederim dün şöyle bir sahile indim anılarımızın üstünü doldurduklarını gördüm o kıyılarda az balık tutmadım hüzünlendim . ilk fırsatta gidelim dün arkadaşlar kartaldan çok iri eşkinalar almışlar geçen serkan ve isa abiyle kanlıcada istarvite doyduk eşkinayı çok özledim bi eşkina avı yapabiliriz istersen ...
dökülen kayaların en uç noktasından olta sallıyorlar. gündüz vakti de balık alabiliyorlar bilginiz olsun.