Abi ama hakikaten şilenin tadı damakta kaldı Cengiz abi, hüseyin abi bana bi surf kamış al dediniz ? bu ürün nasıl ? http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=02010106 Hem karbon Hem bütçem için en uygunu
Gökhan kardeşim Surf kamış alacaksan ve boğazda rahatça kullanmak istiyorsan albastarın kamışlarından alma, lineaeffenin hem uygun fiyatlı hemde sağlam ve kullanışlı birçok surf kamışı bulunuyor :thumb:
Herkese iyi tatiller.. Ersin videonu nihayet yükleyebildim http://www.youtube.com/watch?v=10MBq7ZRqNw
İyi tatiller Berkan abi, teşekkür ederim video için :thumb: sabah 10:00 gibi balığa gittim bana yakışmayacak kadar az sayıda balıkla öğleden sonra geri döndüm, sadece 2 adet kaba sarıkanat alabildim... Ama millet sabah suyunda dişlide şov yapmışlar tüm kovalar doluydu resmen... Ben ard arda 5 tane takımı dibe takınca moralim düştü sinirim yükseldi topladım eşyaları eve geri geldim :mad2:
Selamlar Üzülme Ersin senden sonra 3 tane takım da ben verdim, herkes verdi. Akşam suyu çok kötüydü. Fakat nedense bugün kısmetimde şansımda açıktı. Buma bende şaşırdım, genelde böyle olmazdı. Yine de temiz hava, muhabbet ve boğaz çok güzeldi. Bunlarda kısmetimde olanlar. [/IMG]
Murat abi senin maşallahın var, gerçekten çok güzel av oldu, ayrıca dediğin gibi muhabbet ve boğazın havası çok güzeldi... Seninde 3 takım harcamana üzüldüm durduk yere bişey oluyor, insanın morali bozuluyor balıktanda keyif alınmıyor boyna takım bağlamaktan Ama neyseki sen akşam suyuna kadar güzelleri göndermiştin kovaya :thumb:
Oh maşallah balıklar süper, tebrikler :thumb: Ersin boşver, bugün olmaz yarın olur, öbür gün olur, takma kafana.. sen yine çıkıp bişeyler almışsın, ben çıkamıyorum bile
S.A Dostlar, Bugun sabah uyku agir bastı kızımla beraber uyuduk yarın sabah Suyuna ust mekana gideceğim once sarı denemesi sonrasinda ise istavrit icin çalışacağım. Gelen olursa beklerim
Cihan paşa rastgele, umarım bolca rastgelir sabah suyunda üst mekan yerine bugün benim gittiğim yeri deneyebilirsin, orada hem dişili hemde istavritte çıkıyor bolca hemde iri istavritler. Bugün millet 7li 8 li çekiyordu baya boldu, kıraça tutan görmedim desem yalan olmaz :thumb: