Her taraf balık kaynıyo, ben balığa çıkacak vakit bulamıyorum, kafayı sıyırıcam.. hafta içi bi gün sırf balığa çıkmak için yıllık izin kullanıcam en sonunda..
Abi varsa öyle bir şansın önümüzdeki hafta pazartesi veya salı gününü değerlendir abi hiç kaçırma... Benimde içim yanıyor şu günleri ofiste tıkılı kalarak geçirdiğim için ama yapacak bir şey yok maalesef cyrr
Foto hiç belli olmuyor ama lapin olabilir cidden.. kuyruk maviydi.. ortadan belirgin siyah çizgisi vardı..
valla helal olsun tadını bilmem de boyu süperdi valla vuruşu güzel olurdu ben kaçdım abiler cümleten hayırlı geceler..
Cihan gönül gözünlemi gördün balığı hafız resmi koymadan lapin dedin valla tebrik ederim Bende uyku moduna geçişteyim, herkese hayırlı geceler hayırlı cumalar...
hoşbulduk. allah muhabbetinizi arttırsın. uzun zamandır yazmayı denedim ama beceremedim sanırım. inşallah bundan sonra daha sık konuşur görüşür tanışırız.
ORTALIK BAYA BİR SESSİZLEŞTİ NEDENSE...! idk HAYIRDIR İNŞALLAH...! VARDIR BİR HİKMETİ AMA ..! YAKINDA ANLAŞILIR...!
Cumleten selamunaleykum hayirli isler herkeze.. Haftanin 3gunu servisi kacirarak kendi rekorumu kirdim Erhan abi bizim sessizligimiz bazi yerlerin sesli halinden yine de fazla.. Herkez iyi olsun hali vakti yerinde olsun da Varsin hic ses cikmasin