Sadece salon eşyası ise küçük bir kamyonet işini görür. Aynı fikirdeysek; Kadir Abi: 0535 384 50 48 Sistem Tanıtım'dan Cihan yönlendirdi dersen fiyatta makul bişey yapar.
Yav sorma Cihan öğleden sonra kendini gösterdi rahatsızlık, birtane grpin içtim ama pek etkili olmadı sanırım eve gidince soğukalgınlığı için ilaç alcam yine inşallah düzelirim c.tesi avda olmayı bende çok istiyorum, hele dişli raporlarını görünce hepten kaşıntı tuttu Deniz yolu taşımacılığı olsaydı yardımcı olurdumda, ev eşyası için tanıdık yok be kardeşim şansına küs noldu Göztepeyemi taşınıyorsun ?
Emin misin hacım ? Fatih senin adını verince adam Fatihi dövmesin, tırrım tırrım başlamasın :laughing:
Yok be hafız, sorun yok. Eşyası azsa mutlaka arasın, baba oğul taşıyıp götürürler. Fiyatta piyasanın altında olur. :thumb:
Aradımda hem esya sıgmadı hem gun olarak uymadı. ama pazarlık yapmadan pıyasa altında fıyat verdı gercekten.saolasın yınede cıhan. Sahıbınden.com a ılan veren naklıyecılerden aradım bı kac kısı ayarlıdım sımdı.
Yarın boğaza gidiyorum Tüm gün orda olacağım avlak olarak ilk tercihim vanıkoy ama kuleli bukadar balık yaparken vanıkoy neden bos merak ediyorum ve büyük ihtimal kuleli de olacağım katılmak isteyen bana ulasabilir
Günaydın Gençler, Bakıyorum da sayfaya karşı bir soğuma, yazmak istememe, online olduğu halde selam bile vermeme gibi bir durum seziyorum. Noluyor bakalım, bilmediğimiz birşey mi var.
Cihan Paşa günaydın naber nasılsın ? Kendimi iyi hissediyorum bugü sanırım h.sonuna kadar daha iyi olurum bakalım kısmet..
İnşallah Cihan... Bu geçiş balığı bildiğim kadarıyla kısa süre yapıyor ama dibi en uygun meralar inanılmaz kalabalık olur, balık olsada pek keyifli olacağını zannetmiyorum bende
İnşallah Cihan... Bu geçiş balığı bildiğim kadarıyla kısa süre yapıyor ama dibi en uygun meralar inanılmaz kalabalık olur, balık olsada pek keyifli olacağını zannetmiyorum bende uygun bir mekan bulmak lazım..
Laa istavriti tutup naaaaapaaaacam istavrite doydum zaten daha sezonun başlangıcında... Dişliler daha cazip geliyor ben onların peşindeyim Hastasıyııızzz Dedeeeeeeeeeeee !! :laughing:
Ben doyamadım olm, tok açın halinden anlamıyor tabi mrsparkle Dişli öncelik, baktım kalabalık tat vermiyor sakin bir meradan istavrit paşaya takılırım bende.