Aleyküm selam kardeşim nasılsın ? Sağolasın, bugün daha iyiyim işte ilaç alıyorum soğuk algınlığı için çok ilerlemeden önüne geçebileceğim sanırım
Aleyküm selam ağa, bugün formundasın yine Abi sen yeni makine ve surf kamış alacaktın noldu ? vaz mı geçin ?
Kamışı değiştirmekten vazgeçtim makine almak için de acele etmiyorum biraz daha bekleyip iyi bir şey alırım belki
Hayırlı akşamlar gençler ve genç hissedenler.. 3 günlük eğitim nihayet bitti ve eve döndüm.. Ersin geçmiş olsun kardeşim..
Hayırlısı olsun abi :thumb: Hayırlı akşamlar Berkan abi teşekkür ederim atlattım sayılır rahatsızlığımı, sanada geçmiş olsun bitirmişsin 3 günlük eğitim olayını
Eyvallah Ersinim Şu kendine rapalacı diyen soytarının konusuna baktım da niye adam yerine koyup ta bişeyler yazarlar buna anlamıyorum.. ademin yazılarındaki seviye belli, ne gerek var o seviyeye inmeye.. buna cevap verdikçe kendini bişey zannedip saçmalamaya devam edecek belli.. ben de ignore listesindeymişim ya, aman ne kadar üzüntü verici, kahredici bi durum, aman nolur banımı kaldır.. şimdi ne yazdığımı merak eder, banı kaldırır, okur, sinirlenir ve saçma sapan cevap yazar ve yeniden banlar :laughing: öyle yapıyormuş ya, kendi konusuna kendisi yazmış :laughing:
Berkan abi dediklerine aynen katılıyorum :laughing: :laughing: ne büyük kayıp bizim adımıza değil mi, banlamışta bilmem neymişte ? :laughing: en iyisi hiç muhattap olmamak
Hayırlı aksamlar cumleten az once k.yalı sahıldeydım kıyıda ırı mavı kuyruku ortasında bastan kuyruga dogru cızglı balık gordum ne balıgı anlamadım foto aldım ama net degıl ızmarıte benzettım ama baya ırıydı boyle lufer ayarında ne olabılırkı acaba? Berkan abı levent abı hos geldınız. Rap cı kanayan yaram nolcak boyle bılmıyorum..
Aleyküm selam Levent abi nasılsın ? fatih merak ettim balığı kardeşim, fotosunu eklesene sana zahmet bee öyle br tanımladınki balığı canlandıramadım bile gözümde