Günaydın Gençler, hayırlı cumalar. Boğazda sarı avlarına devam ediyor millet. bizim üst mekanda olta atan yokmuş. 2 tane çinekop almışlar, balık seyrekmiş. Ama orta mekan güzel av veriyormuş ama kalabalıkmış. Bilginize,
Kartalda 15-20 gün önce bir arkadaş çapari atıyordu. Onunla ayak üstü muhabbet ettik biraz. İstavrit yok ama bir tane kiloya yakın lapin aldım ve saldım dedi. Çıkıyor yani o taraflarda, yoksa lapini görmüşlüğüm bile yok canlı
Evet yaaa orta mekan çok kalablık o yüzden pek keyif vermeyebilir orada avlanmak idk ama balık birkaç güne hareket eder başka taraflara doğru hihi hihi hihi hihi
Eğer Lapin tutmak istiyorsanız Lapin nasıl avlanır merak ediyorsanız gidelim bir gün Kartal sahile göstereyim ben size
herkese günaydın arkadaşlar uzun süre sonra tekrar aranızdayım , sancılı ve uzun bir süreç sonunda bekarlığın krallık olduğuna kendimi zorda olsa inandırıp yoluma yalnız devam etme kararı aldım : ) araba olayınıda çözdüm bütün avlaklara bir telefon uzagınızdayım herkese selamlar tekrar. : )
Bora abi günaydın hoşgeldin, herşeyin hayırlısı olsun dönüş balığı tavan yaptı tam vaktinde sahalara geldin sende kaçırma fırsatı :thumb:
saolun arkadaşlar sadece maddi yönden biraz sıkıntıya girdim ama tek derdim bu olsun , haftasonu için bi plan yapabiliriz ben müsaitim arabada var mesafeler sorun değil.
Tanışma vakti çoktan geldi ama bu haftasonu cumartesi çalışıyorum, ama sabah suyuna bir deneme yapabilirim. O da öğlen 11 e kadar falan. Üst mekana gideyim diyorum. ben kaçarım 11 gibi, siz devam edebilirsiniz :thumb:
tamam Bora, diğer müsait olan arkadaşlar da okuduktan sonra durumlarını yazarlar. Akşama kadar organizasyonu yaparız.
Bora merhaba seninle en son Eşkina avına gideceğimiz zaman telefonda konuşmuştuk saat 9 da yanınıza geleceğim dedin bir daha da senden haber alamamıştık gerçi merakta etmedikşaka şaka. Her şeyin hayırlısı olssun kardeşim....