C.tesi akşamdan Armutluya gitmiştim Fatih bu sabah döndük anca bakabildim foruma. Senin mesai normal e döndümü
Bizim bahçede dut, ceviz, incir, üzüm falan vardı. sırasıyla mevsimleri geldiğinde yerdik. Çok hoş olurdu. Yıkıldı şimdi, inşaat falan oldu. Özlüyorum bazen o günleri
Selamun aleyküm ahali, herkese hayırlı işler, bol güneşler keyifler nasıl bakalım ? Cihan bee bizim bahçede de şu an çeşitli meyve ağaçları falan var, komşu daha yeni domates, biber, salatalık...vs ekti cidden çok güzel oluyor ama gel görki kentsel dönüşüm sürecine girilecek bizim mahallemizde de ve bu durum yok olacak binalar dikecekler, beton bloklar kaplayacak heryeri cyrr cyrr yanınada 2 tane göstermelik tozdan kirden gri yapraklara sahip olan ağaç dikerler olur biter
Herkese günaydın.. mutlu, sağlıklı, huzurlu, güzel bir gün dilerim.. Dün bozulan psikolojimi düzeltmek için akşama doğru bisikletle sahile indim, 2 saate yakın pedal çevirdim.. sırt çantamda tekne kamışım, bisiklete bağlı da spin kamışım vardı.. bi ara sandalla açılayım diye düşündüm, ama vakit erkendi saatin 6 olana kadar bisikletle gezdim.. saat altıda baktım ki hiç boş sandal kalmamış ben de spin kamışı açıp 25 gr kurşun ve kısa çapariyle kıyıdan çalışmaya başladım.. balık çok azdı hatta benimle birlikte bir iki kişi balık aldı sadece.. yalnız şunu belirtmeliyim ki spinle çalışmak tam bir keyif.. bir daha kartal sahilde 350-400 gramlık surf kamışlarla çalışır mıyım, hiç sanmıyorum.. 2.70 spin kamışın ağırlığı 120 gr, 40'lık spin makinenin ağırlığı 300 gr, toplamda 420 gr ağırlıkla çalışmak rüya gibi.. hele balık vurduğunda.. işte asıl büyülü an o.. bir ara tek bir istavrit vurdu ama trofe sayılırdı, inanın levrek çekiyor gibi hissettim kendimi.. balığın takımı sağa sola çekişi, 25 gramlık kurşunu adeta kaldırıp yüzdürmesi, hele ki o hassas kamışın ucundaki o olağanüstü titreşim.. 5-10 balık yakalıyayım ama spinle yakalıyayım, surfle 3 kilo balık yakalamaktan daha keyifli.. herkese tavsiye ederim, spin kamışı olanlar en azından bir denemeli..
Spin kamışla istavrit avı benimde favorim abi, hatta balığın kıyıda olduğu zamanlarda da boğazda spini kullanıyorum. 75 gr kurşuna kadar atıyor. Hatta geçen sene çok bilenlerden biri yanıma geldi ne yapıyorsun yavv, spinle uğraşılırmı dedi. Bende neden boşa hamallık yapayım abi, bununla çok rahat alıyorum balığı dedim. 10 dk sonra bir baktım o da spini çıkarmış