mavi izmarit ada izmariti olarak da geçiyo ağız yapısı biraz daha farklı lezzet bakımından pek fark yok aralarında yanlız ada izmariti tutmak biraz daha zor . şamandıralı takım yem midye kıyıdan tutardık eskiden
dün 10gr ve 20gr şamandıra aldım deniceğim meraya özel olarak.. şamandıralı avları herzaman sevmişimdir, özellikle alabalık ama artık canlı yemle avı yasaklandığından şamandıralı yapamılmıyor.
ah ah mavişleri çok özledim, ne zamandır göremiyorum ben de.. geçen yaz sarılarından 5-6 adet takılmıştı çaparime adada bu mavişlere mi menekşe deniyordu? etmeem telef olursa da olur yau atla deve diil ya, altı üstü 55 liralık kamış, canım sağolsun
Bende iyiyim abi sağolasın.. Abi ben kartalda mavi izmarit hiç avlamadım ama yemli avlarda bazen normal izmarit geliyordu... Fakat duyduğuma göre mavi izmaritte çıkıyormuş bazı mevsimlerde... Vaaay baya faal takılmışsın dün hacım
Selamun aleyküm ben uyanığım nasılsın Fatih kardeşim müsait olduğunda haber ver reeling gidelim:thumb:
Günaydın dostlar; Uzun bir aradan sonra aranızda olmak büyük keyif. Ama bu aralar galiba millet dut yemiş
OOO adaşım ne haber? geçenlerde yazdım ya bizim işyerinde olaylar biraz karıştı. Şehir dışı seyahatleri başladı. Ancak vakit bulabiliyorum. Sizden ne haber? Haberler balık açısında zayıflamış biraz
Yok yok kaçmıyorum. Ne olsun kardeş Adana Mersin seyahatinden dün geldim oylanıyorum. Kaşıntım var biraz. Ama balık haberleri kesat