Abi geldi yaz ayları, oynar .... havalar sıcakladı, her yer bohçacı doldu. Sahile gidesim gelmiyor valla. Sen ne yaptın abi, var mı haftasonu planı?
Hafta sonu için bir plan yapayım dedim. Kıyıdan mı olsun tekneye mi takılayım diye düşünüyordum ama baktım durum zayıf. Hala kararsızım. Kıyıdan gitsem hem kıyılar kalabalık oluyor hem de rapala çalışmıyormuş. Tekne desem sıcaklar bastırdı. Yav ne yapacam ben?
Nasıl olsun be abi benimde yoğun bu aralar koşturmacayla geçiyor günler.... Bu aralar balık açısından zayıf kaldı sayfa doğru söylüyorsun abi, genelde istavrit avları falan oluyor.. Başka ava gidenlerde pek yazmıyor, raporlamıyorlar avlarını sanırım idk dişli yukarı doğru çıkmaya başladı Karadenize daha yakın mekanları ziyaret etmek lazım
Yapmaya çalışıyorum. C. tesi sabah tekne ile kısa bir org yapabiliriz. Katılacak arkadaş varsa. Sabah erkenden gidip sıcak basmadan dönmek kaydı ile
Cumartesi hanım Konya ya eğitime gidiyor, benim ufaklığı da anneme bırakıp C.tesi tüm gün takılasım var. Tabi şirketten fırsat verirlerse
Şimdi Cengiz Balıkçılıkla görüştüm, akşama kamışın hazır didiler eee napcaz haftasonu? Mangal mı yaksak ?
Dostlar. C. tesi ben takılabilirim ama dedeğim gibi kısa bir org olabilir. Sabah gün ağarmasıyla başlayıp sıcak basmadan saat 10:00 - 11.00 arası sonlandırmak kaydı ile tekne org yapabiliriz. O saatler haricinde benim plan dolu maalesef.
Bu akşama kadar beklediğim bir haber var. Şehir dışına çıkmam gerekmez ise C.Tesi org yapalım o zaman.
Cümleten hayırlı işler.. Hüseyin abi sabah gideydik keşke yeni gördüm mesajını neyse başka bir gün inşallah.. nasılsın bu arada sigara ile irtibatı tamamen kesmişsindir umarım?? Ersin abi hoş geldin özlettin kendini ve şalgam suyunu sabah gün doğarken indim sahile malüm meraya gittim kimsecikler yok, hemen midye aramaya başladım fakat yarım saatte 3 tane 3cm lik midye bulabildim.. kazımış herifler hepsini çuvalla tonlarca toplayıp götürüyorlar yazık artık midyeyi de sanırım yemcilerden alıcaz.. suya girmekte mümkün değildi çünkü çok dalga vardı.. vuruşlar alıyorum yemi kaptırıyorum ama bir türlü balığı alamadım..saat 9a kadar takıldım aynı yerde, sonra yer değiştirdim biraz midye buldum. 2 tane takımı dibe taktım 2 defa da anlamadığım nedenden ötürü balığı çekerken köstek koptu. tavuk vardı yanımda onunla hiç vuruş alamadım. totel de 2 tane 15-18cm izmarit alıp eve döndüm.. yem sıkıntısı olmasaydı skor farklı olurdu durum böyleyken böyle
Fatih çok güzel haber, demekki izmarit var merada, bizim ordaki midyelere çökerim ben... Denemelere başlamak lazım.. Aslında midyeleri birgün önceden ayıklayıp tuzlayıp gazeteye saracaksın biraz kuruduktan sonra kullanınca daha güzel randıman alınıyor