Yok abi gelmem ben pazar günü balığa milletin mallıklarıyla uğraşamam ama belki müsait olursam muhabbetine gelirim yanına
Maşallah diyelim Allah daha iyi etsin.. bazen ben de takılamıyorum, mesela dün tüm gün boyunca Bölge Müdürlükleri ile toplantıdaydım, oluyor böyle şeyler.. önce iş, ekmek, sonra hobi
Berkan abi senin makineyi ne zaman vereyim geri, kaldı bende? akşam müsait olursan 2 dakka uğrimi sana? balığa gidiceksen aşağıya belki bende yürüyüşe inerim oraya da getirebilirim?
Ve Aleyküm Selâm... Nasılsın, iyidindir inşallah... :thumb: Bayadır buralar sessiz, in cin top oynuyorda...
Çok şükür erhan reis:thumb: sende iyisin inşallah Eski şamata ortamı olmadığı belli yine de(orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür. Gitmesek te kalmasak ta o köy bizim köyümüzdür) misali ara sıra Unutmamalı o güzel günleri Anılarla gönülleri hoş tutmalı avutabilmeli Hatırlamalı sevgiyle anmalı Ümitlerle yarınları hoş tutmalı, ayırmamalı
iyidir valla Erkan abi, salı günü köprüdeydim senle takıldığımız yere çöktüm yemli izmarite attım vurmadı bile, sonra istavrite çapari attım 9 tane izmarit geldi 1li 2li
HOŞBULDUK... Geliyor gelmez olurmu, ama eskiden mahalle aralarında oynadığımız tek kale maçlara döndü, 3 erden 6 kişi gibi... idk BOHÇASINI ALAN GİTTİ...! idk Neden böyle oldu onuda anlayamadık...! bir açıklama yapacak baba yiğitte yok...! nedense... idk Bende çok seslendimdi ama benim sesimde oralara pek gelmiyordu heraldeki geriye cevap olark pek birşey gelmiyordu... idk Neyse sağlık olsun...! SELÂMLAR SEVGİLER... :thumb:
Issız sayfanın cengaverleri, hepinize merhaba.. Ben yattım bu sabah uyudum dinlendim, hafta beni çok yormuş.. eğer kalabalığı göze alabilirsem belki yarın gün doğmadan yollara düşer bikaç saat kısmetimi ararım..