Aleyküm Selam Ersin nasılsın.Sen Ersin abi ile birlikte balığa çıkmadın mı Üzülme kardeşim bende çalışıyorum İyi yapmışsın abi dinlenmekle arada bir dinlenmekte lazım
İyiyim abi evdeyim ben gitmedim ben biryere, Ersin abiden akşam ses çıkmayınca iptal oldu program sandım, sabahta haber gelmedi yattım bende Ersin abi gitti mi bilmiyorum ama
Bu sıcaklarda da zaten sabah 5 ile 10 arası veya akşam 6dan sonra balığa çıkılır.. aman öğlen sıcağında oltalarla cebelleşmeyin, Allah muhafaza..
Benim durumum net değil, apartman toplantısı var, ordan kurtarsam hanım çıkıp ailecek gezelim diyor Az önce kayınpeder aradı, kartal sahilde geziyorum, millet üçlü beşli çekiyor dedi, hem de bu saatte banghead
Issız sayfanın cengaverleri cuk oturmuş. Koca grup sayfasında arada birde olsa yazan yada düzenli yazan sayısı ciddi şekilde düşmüş. Belki 10 kişi anca . Herhalde hobilerinden uzak kaldıkları için sayfayıda ziyaret etmiyorlar. Yada işgüç fırsat olmuyordur belki. Neyse . İşyerinde son 10 gündür fena yoğunum. Sunumlar , toplantılar derken gün içinde bile giremediğim zamanlar oldu. Anca doğru düzgün bugün bakabiliyorum . Herkesi çok özlemişim . Bu akşam misafir trafiğim var . yarın akşama eşimide alıp sahilden kısmetimizi kovalamaya çalışacağız . En son geçen haftasonu gece çaparili yaptığım av ile duruyorum. Kaşıntı hat safhada
Ben de çok yoğunum Özkan.. anavaşya geldi geçiyo, doğru düzgün nasiplenemedik bile.. oysa kış boyunca hep bunu beklemiştik.. lanet işler de hep böyle ters zamanlarda yoğunlaşır, murphy kanunları.. önümüzdeki c.tesi de eğitimim var ama ondan sonra haftasonları benimdir, kimse tutamaz beni.. tabi balık kaldıysa gece çaparisi verimli oluyo mu bari..
Evet oluyor. Özellikle güvencem av dan aldığım gece çaparisi diye satılan bir takım kullanıyorum. Harika sonuç veriyor.