Sağolasın, arada bir kaşıntıyı gidermek lazım Yalnız şu durmak yok yola devam lafına bazı nedenlerden dolayı gıcığımvar, slogan olarak sıkça telaffuz eden bazı kimselerden mesela
Günaydın, iyi haftalar Arkadaşlar, Herkese şeker tadında bir gün, baklava tadında bir hafta, kadayıf gibi bir ömür dilerim
yassı ada fotoları geldi Çok detaylı çekim yapamadık malüm köpeklerin yüzünden yinede fena değil, birazz sonra paylaşıcam
Fatih aga ne ara gittin lo yassı adaya ? ne balıklar çekmişsindir orada beee Cihan paşa, güllüoğlunda işe mi başladın hafızz ?
ah şu toplantıların gözü kör olsun beni de yiyip bitirdi bu toplantılar.. iyi diyelim, enerji yüksek görünsün Ersinim aslında enerji dipte, bu aralar üzerimde bi bıkkınlık var, çalışmaktan bunaldım, uzun zamandır doğru düzgün balığa gidememenin ve balık tutamamanın verdiği stres te etkili tabi bunda.. daha tatile çıkmaya da 2 aydan fazla var banghead ev balık malzemesi dolu, kullanmaya zaman yok banghead en sonunda hepsini açık artırmayla haraç mezat satıcam :laughing: sen nasılsın?
Kartalda gece çaparisi durumları nasıl acep? bi ara gidip hava karardıktan sonra gece yarısına kadar takılsam mı diyorum? termosla çay kahve falan da olur, rahat bir de koltuk oldu mu tamamdır, deymeyin keyfime
Herkeşlere günaydın . Hayırlı işler. Balığa gidememe durumu bendede maalesef mevcut. Artık sadece haftasonu 1-2 saat gidebiliyorum. Cts günü cevizli tekel iskelesinde öğlenin sıcak saatlerinde balıkta olan 2 kişi gördüm. Yanlarına gittim ne alıyorlar diye. Midye ile izmarit alıyorlarmış. İskelenin yanında suya girenler de olmasa daha iyi olurmuş ama sürekli suya atlayan yüzen derken balığı korkutuyorlarmış. temmuzun ilk 2 haftası Dikili ye yazlığa gideceğim. Tüm planlarımı oraya yönelik yapıyorum İlk fırsatta spin takım yapıp muhtelif sahtelerden kadro kuracağım
Midyeyi nerden buluyormuş elemanlar gerçi kumcuların oralardaki kayalarda yarım saat arama ile 5-6 adet normal boylarda midye bulunabiliyor.. du eğer onları da sömürmemişlerse Spin takım şart, herkeste olmalı, spin çalışamazsan da kıyıdan veya tekneden kısa çapari çalışırsın, çok keyifli.. tabi ortamını bulursan mutlaka sahteyle spin çalışmak lazım..