Hayırlı pazarlar dostlar.. Kaşıntıya dayanamayıp indiğim sahilde sabah suyuna bana konuk olan 25 kuzucuğu o kadar sevdim ki bende kalmaları için ısrar ettim Bu arada dipten gelen bu minik hanosu hayata döndürmek için uğraştım ama kendini toparlayamadı ve bir martının sabah kahvaltısı olmaktan kurtulamadı idk
Berkan abi tebrikler, balıkların boyları iri bu ara, 40 tane tutsan 1 kiloyu rahat geçer Afiyet olsun...
Sevgili berkan Tebrikler dostum... Sen gibi bende aynı dertten muzdaribim işlerim o kadar yoğunki anlatamam,evelden her gün forumlara girerdim şimdi ise haftada bir kere anca girebiliyorum.. Eline koluna emeğine sağlık dostum afiyet olsun... Sağlıcakla kal
Eyvallah Ersin sağol kardeşim, siz naptınız dün akşam? Dün öğleden sonra sahil çok güzel balık yapmış.. dün millet karaya almış balığı, bize bunlar kaldı Faruk sağol dostum, balığa çıkmak çalışan insanlar için ciddi sıkıntı gerçekten.. şu emeklilik te bi türlü gelemedi cyrr sahil bana yakın olduğu için her fırsatta 1-2 saat te olsa kaçamak yapmaya çalışıyorum.. kıyıda balığın da sağı solu belli olmuyor, istanbulda teknem olsa süper olurdu ama onun da başka dertleri var tabi.. İşlerinde kolaylıklar dilerim..
Abi dün akşam hiçte senin düşündüğün gibi değildi durumlar, Cihanla ikimiz toplasan 20 tane iri boyda istavrit aldık... Bizim haricimizde de durum aynıydı herkeste, arada bir 2li 3lü istavrit geliyordu o kadar genelde tek tek açıktan geliyordu... Tek tesellimiz istavritlerin oldukça iri olmasıydı o kadar Düne dair birşey kaçırmış değilsin yani, hatta bu sabahki avın daha iyi :thumb: :thumb:
Demek ki akşama size de bişey kalmamış.. kayınpeder belturda otururken beni aradı, saat 15:30 gibi 7li 8li çekiyolarmış balığı önündeki kayalıklardan.. hatta bir adam kovasındaki balıkların bir kısmını satmış ve parasıyla yemek yemiş yan masada
İyi diyelim iyi olsun be abi, istirahate çekilmeye hazırlanıyorum malum yarın iş var... hayırlı geceler şimdiden sanada.. abi görüşürüz
Gece yoklaması alıyorum İsa Ali rıza Fatih Aykut Cengiz Sabri Deniz Aytaç Uğur Berkan Ferhat Serkan Levent Mustafa Ersin sınıfı geçtin Cihan Erkan(melikşah kendinden torpilli İsmini yazmayı unuttuğum varsa özür
Günaydın kardeşim nasılsın.. Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı haftalar. Berkan abi tebrik ederim afiyet olsun...