berkan abi nostalji yapmışsın maşallah :thumb: Anadolu kartalları grubunun ilk sayfasını süsleyen resimlerdi galiba bunlar
Evet, o zamanlarda yaptığımız bazı avlardan bazı kareler.. o zamanlar çok güzel kalabalık org.lar yapardık.. sonraları herkes bi köşeye dağıldı.. tabi herkesin her zaman foruma girmesi ya da balığa çıkması beklenemez, hayatın yoğunluğu içinde kayboluyoruz bazen..
Berkan abi o bakımdan düşünmedim aslında, denize senin düşmen sıkıntı değilde oltan telefon çantan tuttuğun koca koca balıklar
anaa evet telefon düşerse kötü olur bak blackberry, şirket malı, oyarlar adamı Telefonu su geçirmesin diye streç filme sarıp vücuduma bağlarım :laughing:
Arabam olursa inşallah bir gün, arabanın bagajına sığacak kadar bir şişme bot elektrikli motor hem tatlı su hem tuzlu su da süper olur bence..
Fatih bende senin gibi bir ara ciddi ciddi şişme bot olayını düşündüm. Fakat tatlı su imkanım olmadığı için sadece deniz içindi benim planım. Denizde elektrikli motora güvenemedim. Dalgaydı , akıntıydı derken sakat olur . Motoru taşıma olayına çözüm bulamadım. Dik durması lazım , yan yatarsa yok yakıtı akar , yok yağı akar . Çözüm bulamadım . Şimdilik planımı rafa kaldırdım