Kesinlikle katılıyorum :thumb: :thumb: Mesele artık çok daha başka. Derinlerde . Haber alma özgürlüğümüzün bile kısıtlanmaya çalışıldığı bir dönemdeyiz. Maalesef tüm medya patronları hükümet ile ters düşmemek adına haberleri cımbızlayarak veriyorlar insanlara . Parti gözetmeyelim kesinlikle ama özgürlüğümüze , ülkeye yapılanlara , atamıza , askerlerimize ve şehitlerimize yapılanları da sineye çekmeyelim artık .
Onlarda geziparkına halkın yanına gitmiştir belkide marjinal çapulcu baş belası balıklar olarak ??? ainkiller:
20.00-21.00 arasi 0.750 gr kadar iri istavrite el konulmustur. Stoperi evde unuttugumdan gece caparisi yapamadim. No isyan, yes balikavi....
Afferin Fatih, en iyisini sen yaptın.. yalnız memleket meseleleri varken hiç balığa gidesim gelmiyor, son 3 gündür halk tv, twitter ve facebookla yatıp kalkıyorum.. cumartesi yediğim gazın etkisinden sanırım
Eyvallah kanka, bir akşam inelim harbiden yav.. Eyvallah abi, memleket meselelerini de biz çözeceksek seçtiğimiz millet vekilleri de balığa çıksın ozaman Günaydın ağa, nasılsın?
Selam millet, be kadar yogun bir gundu, aksam nasil oldu anlamadim. Nasilsiniz gorusmeyeli? Sesimi duyan var miiiiiiii???
Sevgili Dostlar Günaydın, hayırlı işler... Cümlemizin Miraç kandili hayırlara vesile olsun, Allah yardımcımız olsun.
S.A Tüm arkadaşlarımızın mübarek MİRAÇ KANDİLİNİ kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim bu gece bol bol dua edelim arkadaşlar,bu ülkenin duaya birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı var
Selam gençler.. kafayı dinlemek için birkaç günlüğüne adaya, köyümüze geldim.. tüm balık malzemelerim de yanımda (surf kamışlar hariç) ama gelgelelim ki benim tekne karada, kayınpederin tekneye güvenmiştim ama o da henüz denize atmamış tekneyi teknelerin zehirli boyaları bakımları vs henüz yapılmadığı için apar topar suya da atamayız.. artık kıyıdan deniycez bişeyler ya da tanıdıklardan rica edip teknelerini ödünç alıcaz bikaç gün.. bakalım kısmetimize ne çıkacak..