Her sene olduğu gibi eylülde sezon açılana kadar bu sayfalara uğrayan olmayacak anlaşılan.. hayırlısı..
Öncelikle hosgeldin demek istiyorum sevgili Berkan Umarım kısa tatilin sana yaramış desarj olmuş halde evine dönebilmişindir. Gelelim formdaki sessizliğe haklısın dostum aynen öyle olucak sanırım bencede.. Ne yapalım bizler buradayız neme lazım düşman felan gelir kovalamak gerek Sağlıcakla kal
Hoşbulduk dostum sağol şu kısacık tatil gerçekten çok ama çok iyi geldi.. Dediğin gibi, napalım biz canlı tutmaya çalışıyoruz buraları
günaydın dostlar hayırlı işler hayırlı günler Berkan abi hoş geldin Cihan kardeşim sağol sana da günaydın hani yokmu bişiler balığa giden balıktan dönen ben k.yalıda akşamları çinekopa atanları görüyorum ama tutan göremiyorum
Valla 2 haftadır gidemiyorum bir yerlere idk inşallah bu haftasonuna niyetim var ama kısmet K.yalı tarafında istavritte çıkıyordu. Yokmu hareket?
affinity i henüz deneyemedim, boğaza gittiğimde denicem onu, spin kamışı da henüz deneyemedim ne zaman nerde denicem onu da bilmiyorum gerçi avenger makine ile protackle 3,60mt kamışı combine edip bizim sahilde çapari ile denedim, gayet başarılı buldum. yormadan balık vuruşlarını hissederek av yapabildim
Kamışın kalitesi iyiye benziyor. Spin olanı zaten güzelde, özellikle surf modellerini merak ediyorum bende Çıktı mı sahilden bişeyler?
dün akşam saatlerinde (17-20 arası) kuleli önünden yaklaşık yarım kilo kadar istavrit alabildim. havanın ılık ve lodoslu olmasına rağmen av zayıftı.
Dün kartal tarafında akşam suyuna 2 saat kadar çapari attım. Balık çok ama çok seyrekti. 4 tane istavrit, 1 mezgit, 1 de çarpan aldım. Akşam sporumu yapıp, eve döndüm
Allah bereket versin Cihan bugun kismetse bende bir denim sansimi bakim 2-3 gundur balik azmis ama, belki kovalayan biseler vardir
Herkese selam millet, Bizim marmara adasında akrabamız yokki balıkları ıspanak yaprağı gibi bedene doldurupta avatar resmi yapalım hihi hihi Sağlıcakla kalın
Hoplama kardeş dingilleri kıracaksın. Çok nadiren girebiliyorum artık buralara. Herkese selamlar saygılar yakında görüşmek umuduyla.