Hoş buldum Özkan senden ne haber? Hayatımda yapmam gereken önemli değişiklikler vardı onlar ile ilgili zaman harcadım biraz. Sizden ne haber?
Yok şimdilik taşımadım ama yakında taşıyacağım galiba öyle görünüyor. İşi bıraktım geçen hafta. İstanbul'da dişe dokunur bir iş bulamazsam ay sonunda taşınacağım mecburan.
Ya zaman zaman olur böyle şeyler. Uzun zamandır devam eden bazı anlaşmazlıklar vardı. Son dönemde biraz abardı iş. Karşılıklı bir anlaşmaya vardık. Hayırlısı olsun bakalım.
Ben şimdilik kaçıyorum. Herkese selamlar saygılar. Belki yarın için tekne ile birşeyler ayarlayacağım. Katılmak isteyeyn olur mu?
Abi hakkında hayırlısı olsun.. benden önce davranmışsın.. biliyosun benzer durumlar aylardır bende de var ama biz hala bir anlaşmaya varıp netleştiremedik.. öyle stressful gidiyoruz şimdilik..
Ben katılamam abi, kızımı doktora kontrole götüreceğim, birkaç işim daha var yapmam gereken.. bu arada yarın için yağış görünüyor, dikkat..
Teşekkürler dostlar. Öyle birikmiş haklarımı bırakacak kadar zengin değilim. Tabiiki de aldım alacağımı o konuda sıkıntı yok. Aslında Mersin'de bir iş bile buldum ancak maaş biraz düşük. Bakalım ne yapabileceğimizi araştırıyoruz.
Bu arada selam arkadaşlar. Pat diye muhabbete daldım kusura bakmayın. İlgililerden anlayış bekliyorum
Abi seninle bir denk getiremedik bu haftasonu benim kızın doğum gününü kutlayacağız. Haftalardır c.tesi günlerim zaten dolu. bu haftada çalışıyorum. Bir dahaki sefere çıkarız inşallah. Telefon numaran değişti mi abi?
Maalesef denk getiremedik Cihan'ım be. Ama acele etmek lazım. Son 15 gün İstanbul'da. Telefon no aynı kalacak. Kendi üzerime aldım telefonu problem yok.
Ben artık işsiz güçsüz ipsiz sapsız bir balıkçıyım. Ne zaman vaktin olursa haber ver hemen organize oluruz be kardeş.
telefonlaşırız abi o zaman, hakkında hayırlısı olsun. burada çıkamazsak, inşallah mersin de çıkarız balığa