Ersin abi yogunmusunuz hayla? Nasilsin? Sagligin nasil? Bugun aksam suyuna k.yali aciklarindaydik 4kg kadar istavrit ama boylar cok iri degil 1 tane de sarikanat aldik.
bu arada spin kamışı da verdikleri hedaye rapala ile denemiş oldum. tam benlik bir olay süper hoşuma gitti bu at çek reeling reeling
Selam ahali, bende bu akşam bizim sahile indim bir abiyle çok az istavrit çıktı yarım kilo falan aldık... Ben gitmeden önce yunuslar geçmiş ondan sonra balık kesti dediler idk akşam 8 gibi kaşık denedim kıyıdan onada bişey çıkmadı...
Gunaydin dostlaar, Sariyi capari ile sansa aldim Berkan abi. Sonra hemen rapalaya dondum ama at cek nafile
iyi taktik, istavrit bolluğunda rapala ile de çalışsanız kolay kanmazlar en iyi yöntem, tekli silikon biraz irice
Herkese günaydın , hayırlı cumalar dostlar. Bu akşam haftasonu için İzmir Dikiliye gidiyorum. Tabi bu arada takımlarımıda yanıma alacağım , olmazsa olmazım onlar artık Yeni spin ekipmanlar aldım bu arada . 1 adet DAM 2.70 cm. 30-60 gr atarlı teleskobik kamış . 1 adet alba star 2.40 cm 10-40 atarlı 2 parçalı kamış 1 adet lineafe 20 lik spin makine muhtelif sahteler . Bunları denemek için sabırsızlanıyorum . İlk deneyimim olacak. Her ihtimale karşın yemli ava uygun 1 yedek takım daha aldım yanıma . Yani tam techizatlı gidiyorum . Bakalım sonuç ne olacak
istavrit varken en iyi dişli avı veren yöntem silikondur. genelde kimse denemez. istavrit varken cinekop yakalamak istersen bahsettiğin silikonun 6-8 cm lik olanını kullanmalısın.4 cmlik olanıda olur ama istavirt tutarsın. iyi sonuçlar alacaksın. rastgele,
Özkan abi öncelikle hayırlı ugurlu olsun, umarım aradığın balığıda bulursun şimdiden iyi tatiller rastgele..
İyidir kardeş sağolasın gayet iyiyim. Sen nasılsın? Gezilere gelince evet geziler bitti kolayladım hem de çok kolayladım. Kökten bitirdim