cümleten hayırlı akşamlar, Ersin abi, hakkında hayırlısı olsun, inşallah memlekete dönmezsinde sohbetimize avımıza burada devam ederiz
İnşallah kardeşim. Ama bakalım hayat bize daha neler gösterecek? Bakınıyorum ama oldukça zor görünüyor. Zira burada kira ödemektense hayatımı biraz daha küçülterek toparlanmak daha kolay görünüyor.
İnşallah kardeşim. Ama bakalım hayat bize daha neler gösterecek? Bakınıyorum ama oldukça zor görünüyor. Zira burada kira ödemektense hayatımı biraz daha küçülterek toparlanmak daha kolay görünüyor.
selamun aleyküm ve aleyküm selam dostlar hayırlı geceler hepinize bea sağlıcakla kalın görüşmek üzere
Cümleten selamun aleyküm hayırlı geceler Balık Avı Dostları görüşmiyeli nasılsınız iyisinizdir inşallah Aleyküm selam hayırlı geceler Mustafa Hayırlı geceler Fatih Hayırlı geceler Deniz evet bende uzak kalmıştım nerde kalmıştık kaldığımız yerden devam Vay Cengiz kardeşim nasılsın sanada hayırlı geceler
Bu sabah anadolu yakası ve avrupa yakasından birkaç mekan gezdik, pek iç açıcı birşey yok.. Tarabya tarafınfa tek tük istavrit v.s. çıkıyordu sadece..
Arkadaşlar lütfen yazılarınızda ve imzalarınızda siyasi tartışmaya yol açacak ifadelerden kaçınınız. Sayfanın ilk mesajında bu konu açık bir şekilde yazıldı. Siyasi fikirlerinizi siyasi tartışmaların yapıldığı forumlarda dile getirebilirsiniz. Balık sevdalısı olup farklı dünya görüşü ve siyasi düşünceleri olan arkadaşların bir araya geldiği bu sayfa propoganda yeri değildir. Lütfen birbirimizi kırma ihtimali olan ifadelere yer vermeyelim.
Forum yeni üye oldum ve bu konuyu devamlı takip edeceğim. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Üsküdar a balığa gidiyoruz, bu aralar pek yok gibi. En son ne zaman gittiniz, var mı balık?