Hb sağol Sabri kardeşim sen nasılsın keyifler yerindemi Bu hızlı yazma işini napcez bana özel ders verecek olurmu acaba
İyi çok şükür abi iç güveysinden hallice hızlı yazma işi cengizde o sana yardım etmekten mutluluk duyar
Cümleten selamunaleyküm, Şenlenmiş buralar Hüseyin abi sana bir sorum olacak. bir arkadaş bot almak istiyor hem tatlı hem tuzlu su için ama yeri geldimi 4 kişi de binmek istiyor. önereceğin bir model marka varmıdır?
sen ne güne duruyorsun A.selam Fatih soruna gelince avatar resmindeki bot 4 mt remixon marka ben anlarım dersem yalan olur arkadaşların bundan öncekide 2.60 bottu oda remixondu demekki memnunlarki 4 mt aldılar terkosta 4 kişi rahat ediyor ondan aşağısı 4 kişi binecekse 3,6o ta olabilir derim şahsi fikrim yinede çok iyi araştırmakta fayda var 3.60 altına düşmemeli tatlı su tuzlu su farketmez
:laughing: :laughing: :laughing: Ne varsa kıyıda var abi kayık falan güzel işler ama kıyıda yakacan bir yanda semaver biryanda mangal oh be daha ne olsun bir reklam sloganı varya aynen öyle evdeki huzur zenginlik budur
:thumb: :thumb: :thumb: :hungry: Balık olsada olur olmasada olur diyorsun yani ayağımız karada olsun yeter