hüseyin abi teldeyim şuan o yüzden zor oluyor youtube linkini al yapıstır buranın ortasına abi Aleyküm selam Denizim cengizin kanatlarını kıracağız zeytin yağı benden saf olarak hemde aykut abi için kekik pul biber az tuz ile beraber diğer malz kararlaştırıp zamanı ayarladıkmida tamamdır
A.selam Deniz hg,fitili ben ateşledim bakalım ne zaman sönecek Sabri üstlenecek gibime geliyor birazdan çıkar sahneye
Ben yazana kadar Sabri çıkmış bile sahneye o kadarçıkmı hepsi basitmiş teknolojiyi çok yakından takip ederim bilirsin biliyordumda bakim sende biliyormusun diye sana sordum:laughing: :laughing: :laughing:
Tekrardan..... Selâmün Aleyküm...! Nasılsın...? İyisindir inşallah... kamaralı falan hayırdır inşallah...! '' Batı Yakasında Yeni Bir Şey Yok '' Demekki....
Ooo Erhan Abi sende mi burdaydın.. Aleyküm selam hoşgeldin.. Kamaralı falan bir teknemiz olsa da balığa gitsek keşke diyoruz..
hayırlı akşamlar cümleten.. Hüseyin abi bilgiler için teşekkür ederim, aynen aktardım arkadaşa ama çoktan bottan vaz geçip 2 kişilik kanolara kafayı takmış
Hayırlı akşamlar Fatih kardeşim vaz geçmekle en iyisini yapmışlar büyük botun derdide büyük şişir söndür katla arabaya yükle motorda şarttı ona tabiki birde en önemlisi tehlikesi neyseki vazgeçmişler kanoda tehlikeli ya herşeyin hayırlısı diyelim E gelelim bizim balık avına ne zaman gidiyoruz kırık iyileşti artık vakit çokta balık yok galiba bu aralar mayıs'taki furyada bitti sarıları bekliyeceğiz
Çok teşekkür ederim kardeş. Sağolasınız şimdilik yapılacak bir şey yok. Ben herşeyi planladım ve yolunda gidiyor. Gönüller bir olsun yeter
Selamunaleyküm gözlerime inanamıyorum sayfa şenlenmiş Ehh!! bana ihtiyacınız da kalmadı tabiiTERMOShesabı Yoklama almadınız değilmi Geçmiş sayfalara bakmıyorum artık yine hızlı akmaya başlamış.