Canım abim çok teşekkür ederim davetin için ama hafta sonu kuran okutacağız bizim paşa sünnet oldu ya gecen Cuma günü artık başka zamana abicim
Hayırlı geceler arkadaşlar, nihayet yeni oyuncağımı aldım http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54974
teşekkür ederim isa abi iyim bende unutmadım zıpkını eylül ayını bekliyorum kofona için zamanı gelsin güzel bi balık keyfi yapacağız kesinlikle kısmet olursa
Düğün falan olmayacak mı, biz kutlamayı ne zaman yapacağız idk Ve Aleyna aleyküm selam Mustafa hoşgeldin Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan üstad:thumb: Hayırlısı inşallah
bu arada iki hafta önce şileye gittim 6,7 tane el kadar kalkan bitanede 43 cm gibi kalkan aldım ama resim çekemedim çünkü yanımda gelen arkadaşıma verdim ( gene yiyemedik kalkanı ) birde şu var deniz biraz dalgalıydı ve dalgaların arasından tüm samimiyetimle söylüyorum 70 ile 80 santim arasında bir balık gördüm ve daha sonra dikkatlice takip ettim iki balık daha gördüm ya rus kefaliydi yada levrekti ve en fazla 20 metre uzaktı benden tabi bende sudaydım direk aklıma zıpkın ( isa abi ) ve rapalalar geldi ama yoktu idk
Ne diyorsun sen Uğur banghead banghead Gördüğün ya kofana, yada levrekti, hemen sahte çalışman gerekirdihooked
iyi kardeş sen nasılsın bu arada geçmiş mesajlara baksan iyi olur selam vermiştim sana her neyse kanka organizasyon yapmıyosunuz ki illaki balık değil başka organizasyonlarda olabilir evimi biliyosun al yengeyi tosunuda al gelin çay içelim istanbul manzarasına karşı
Balıkçının malzemesi her daim yanın hazır olmalı, nerden, ne zaman, ne çıkacağı hiç belli olmaz. O zaman sıkıntı yok, hep birlikte eğleneceğiz inşallah
Kusura bakma Uğurcum görmeden geçmişim mesajını Geliriz bir gün ziyarete sen de gel ne zaman istersen