Arkadaşlar bu arada nasip olursa perşebe sabahı tatile çıkacağım yine nasipse 15 gün sonra geleceğim. Bu arada geçen 15 günde izmir dikili ve bodrumda olacağım oralara gitmişken av yapadan da dönülmez dikili açıklarında av yapmayı planlıyorum eğer umduğum gibi olursa sizlere gopez , karagöz , ispari ve mercan avları ile arada katılacağım. Tabii başka balıklarda oltamızı ziyaret ederse yok demeyiz. Birde yeni aldığım sahtelerle ve okuma spin kamışımla her sabah 05:00 10:00 arası paşa denemeleri yapacağım dikiliden çandarlıya kadar tüm sahilde eğer bu sefer bir paşa kandırabilirsem olay yerinden canlı yayın bile yapabilirim. Telefonum tüm arkadaşlarda var eğer yolu oralara düşan arkadaşlarım olursa birlikte avlanma şansı buluruz.
Paşam nerelerdesin ***w sezon geliyor bombalayacaz yine bu sene forumu raporlarla. Şimdiden 60 takım oldu yemli
İyi tatiller Ali, güle güle gidin ve dönün inşallah, bol balıklı ve keyifli avlarını bekliyoruz. Bende 3 günlüğüne Kefkende olacağım inşallah, bakalım bizim kısmetimize ne çıkacakhooked Orada balığa gitmeye zamanın oluyorsa bahsettiğim arkadaşla irtibata geçebilirim.
Ooo Uğur kardeşim hoş geldin uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsın Ayrıca zıpkını unutmadım, biraraya geldiğimizde getiririm inşallah:thumb:
Abi burda aksam 6 dan sonra musaıd oluyorum sadece haftasonları zaten ıstanbuldayım aksam avı ıcın onay gelıse hemen sımdı cıkayım ben yola
Atarı 100 gr mı geçmeyecek genellikle 25 gr ve 35 gr kurşun kullanılacak 3.90-360 boylarında bir kamış arıyorum var mı gören