selamun aleyküm cümleten alt mekandan dönüşe geçtim 1 tava istarvit 1 tavalıkda sardalya var bu günümüze çok şükür boylar istarvit için iç güveysinden hallice
Herkese merhaba, günüm çok yoğun ve stresli geçiyor, akşam da bir müddet çalışmaya devam edeceğim gibi görünüyor. Sabri tebrik ederim, sardalyayı sevdiğini bildiğim için özellikle sardalya almana çok sevindim, afiyet olsun..
Akşam saat 7 gibi işten çıkmayı başarabilirsem üsküdara geçip almayı düşündüğüm makineyi alacağım inşallah, böylece günün stresini de atmış olurum akşama fotoğraflarını ve videosunu çeker tanıtım konusunu açarım.. umarım..
Boğazın yeni gözdesini mi alıyorsun abi hani siyah olan Niye bu kadar kastıysam penn afinitiii yani :thumb:
Bilmem, niye kastın ki :laughing: Yok, o değil.. aynı onun gibi bişey.. kısmetse akşama tamamdır :thumb: Sağolasın Sabri, daha almadım ama eli kulağında
Ve Aleyküm Selâm... Allah cc güle güle yemeyi, nasip etsin, kısmetin her zaman açık olsun, reeling hooked Selâm ve sevgiler...
Allah razı olsun inşallah bigün beraber yapmak nasip olur cengizim saol Saol berkan abi beraber olsun kiremit gibin sanki