Selamun aleyküm değerli dostlar, cümleten hayırlı akşamlar Uzun bir ayrılıktan sonra, şükürler olsun ki tekrar sizlerle birlikteyim.Hoş bu zaman zarfında bir çoğunuzla özelden sürekli görüştük ve keyifli avlar yaptık. İşimde bizim sektörün en yoğun dönemini geride bıraktık, benim için oldukça zorlu ve yorucu bir sezon oldu ama değdi diyebilirim. Herkesin keyfi ve işleri yerindedir inşallah
Acaba hayal mi diye düşündüm, sonra içeri bi baktım gerçekten de gelmişsin Hoşgeldin üstad, seni tekrar görmek ne güzel :thumb:
Niye hayal olsun canım, hala hayattayız çok şükür Eyvallah üstad, sizleri görmekte güzel, sende iyisindir inşallah Ayrıca güzel avın içinde tebrik ederim:thumb: Ferhatım, güzel kardeşim sende iyisindir inşallah, senide gurbete gönderince çok özledik be yaa
Şükürler olsun be cengizim ne yapalım laf aramızda (aykut abi duymasın) allahın trakyalıları ıle ugrasıyoruz işte burda Be Ya
Teşekkürler Cengizim, ekürin nerde Ekürin aldığım duyumlara göre bu sabah, Kabotaj bayramı münasebetiyle bir grup balıkçı ile birlikte bayram namazı kılmak için imamın kapısına dayanmışlar. İmamda onlara "İşinize gidin kardeşim, sizi işletmişler." deyip yollamış.:laughing: :laughing: :laughing:
Çok şükür bi yaramazlık yok.. Bu aralar istavrit ve sardalyalarla oynayarak vakit geçiriyoruz ben de 4 gözle sezonu bekliyorum, ekipmanı yeniliyorum, güzel bir surf makina alma aşamasındayım, hayırlısı..