Hayırlı haftalar arkadaşlar, işiniz gücünüz rast gitsin.. Bendekilerin bazılarından havyar çıktı Cihan Sağol Fafih, şimdi haberler sende, bekliyoruz İyi tatiller, iyi dinlen, bol balık tut
Kısa günün karını geçmiş, az saatin karı halini almış Ellerine sağlık Berkan abi. Pazar günü ben de kuleliyi düşündüm ama kalabalığı tahmin edince karşıya doğru yollandım. İyi de etmişim, sakin sakin aldım balığı
Sağol Emre, gerçekten hatırı sayılır bir kalabalık vardı ve ancak bu kadar dayanılabilirdi Allahtan balık vardı da kısa sürede nasibimi aldım
Zaten kuleninin su üstü çöpü hiç bitmiyor, bir de kalabalık ile birlikte keyiften çok ızdıraba dönüşüyor insanın avı... İyi ki küçük kova almışsın da dolunca daha fazla gerilmene gerek kalmadan dönmüşsün abi
selamun aleyküm cümleten hayırlı haftalar Sabahki denemelerde sıfır çektikten sonra dönüşe geçtiğimde 1 tavalık balıkta beni kırmayarak eve kadar eşlik etti balık erken saate yapmış Dönüşte gürcan abi ile karşılaştık saolsun bayağı ilave de bulundu
Aleykümselam, bereketli olsun Sabri.. üsküdar taraflarında mıydın? Sabah baktığımda pek kimse yoktu oralarda.. boğaz tarafı daha iyi balık yapıyor..
benden bugülük bukadar herkese hayırlı aksamlar yarın sabah aşağı mekana gitmeyi düşünüyorum müsayit olanı beklerim sağlıcakla kalın
çok şükür be ferhatım buralar da idare ediyoz işte bana müsade hayırlı aksamlar Allaha emanet ol sağlıcakla kal görüşürüz