Selam arkadaşlar, bugün akşam üstü boğaza indim. 2 kilo civarı istavrit aldım. Sadece kafası gelenlerde oldu. Ben ayrılırken bir kaç kişi yemliye döndüler. Dişli ailesi bu sene erken av verecek galiba
Selamun Aleyküm hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız A.selam Sabri hayırlı hafta sonları dilerim A.selam Fatih üsküdar dün güzel balık yapmış hehehehe A.selam Mustafa hayırlı geceler Ben diildim ama üsküdar dün güzel balık yapmış Eyvallah süper trakyalım sen nasılsın Hayırlı geceler Ali sen nasılsın seni görmek güzel geç olduda o akşam için tekrar teşekkür ederim kolay çıkmışındır inşallah A.selam Cihan afiyet olsun inşallah dediğin gibi olurda dişlilerden nasibimizi alırız
Estafurullah senin yanında ne aga sı Kovimisen agam kovmiyrim la Özlettin kendini be ferhatım hayırlısı ile gel de yemliye gidelim sağıma ali solumada seni alıyim sizi seyrediyeyim
Herkese iyi pazarlar.. Sıcaktan uyku tutmayınca sabaha karşı ani bir kararla soluğu kulelide aldım.. vardığımda saat 05:20 idi ve iğne atsan yere düşmeyecek kadar kalabalıktı hemen kendime bi yer buldum, bi çay içtim, takımları açtım ve balık başladı.. saat 06:00'da başladığım avı kovamın dolması nedeniyle 07:30'da sonlandırmak zorunda kaldım, balık olmaz diye küçük kovayı almışım yanıma çok güzel balık vardı çook.. 75 gr kurşunla başladım sonra 115'e kadar çıktım.. 016-010 takımla başladım, yüzeydeki çöplerden takım bozulunca 020-012 takım ile devam ettim.. Hepinize rastgele..
Senin de eline sağlık Cihan, dün sen de ufak bi şov yapmışsın Eyvallah Sabri, boğmadım ama istesem boğardım malum balık havyarlı olabilir diye avı abartmıyorum, 2 kilo civarı yetiyo toplam 1,5 saatte bitirdim avı, balık ta aldım keyif te :thumb:
balıkların normal kıyı şeridinde gözükmeside güzel abi sen yazana kadar farketmedim cihan tebrikler daha iyileri rast gelsin
Eyvallah Abi, incelediğim kadarı ile balıkta havyar yok abi. Sağol Sabri, yarınki avında rastgelsin. :thumb: