Selamun aleyküm, hayırlı iftarlar arkadaşlar, ilk gün Allahında yardımı ile gayet kolay geldi, umarım sizler içinde öyle olmuştur.
AleykümSelam Abim Mevla Kabul eylesin inşallah niyetlerimizi. İsa abim sahura kalkmadık aksama kadar arazide dolastık ne durumdayım sorma bile ama ne var şüphesiz mevlam kulunada tasıyamıcagından fazla yuk vermez...
Allah kolaylık versin sizede Ferhatım, sahur işi önemli vakitli yemeye çalışın Hee yemekteyiz Sabrican:hungry:
Merhaba Fatih, teşekkürler ama dediğim gibi, balıklar bana ait değil, Kalkan yaklaşık 35 cm. civarında idi, iskorpitleri hiç sorma, hem çok küçük hemde hepsi havyarlıydı malesefidk
:laughing: :laughing: :laughing: Bilirsin yemekle fazla işim olmaz, o yüzden Ramazan çok rahat benim için
Benjamin buton gibisin abi dikkat et kendine işin sakası bi yana çok zayıflamış görmüştüm aman dikkat et abi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. İlk gün akşam saat altıya kadar gayet iyiydi.. o saatten sonra tıpkı geçen sene olduğu gibi korkunç bir baş ağrısı, zonklama ve mide bulantısı ile iftara kadar nasıl durduğumu bir ben bilirim bir de Allah.. neyse ki ilk günü atlattık gerisi kolay artık..