aleyküm selam abi hg maaşallah balığı bulmuşun da el kadar kalkanı almasaydın be abi daha iriler rast gelsin
Teşekkürler Fatih, bende hafta sonu kefkende idim, biraz istirahat edip deniz keyfi yaptık :thumb: :thumb: :thumb: Yahu Sabrican, sen benim öyle bir şey yapacağımı nasıl düşünürsün Sazan Sabri Resimdeki balıkları ben tuttum demedimki, sabah boş dönünce limana gittim, yanaşan bir tekneden görüntüledim, iskorpitlerin büyüklerinden bizim ufaklık için 1,5 kg. kadar satın aldım.Tırı vırı gibi incecik bir ağları var, ne varsa denizin dibinden toplamışlar.5cm lik iskorpitler bile vardı maalesef biraz yardım etme bahanesiyle, ağdan kurtarabildiğim canlı pisi balıklarını hemen suya saldım.idk
Aleyküm selam Cengizim, teşekkürler kardeşim tatilin kötüsü olmazmış ama gerçekten çok keyifli bir haftasonu oldu benim için Organizasyon varmış ne iş
Yeni Üye Mübarek Ramazan ayının hepimize sağlık,huzur ve bereket getirmesi dileğimle herkese iyi akşamlar...
cümleten h geceler herkes yemeklere daldı heralde afiyet olsun hayırlı ramazanlar tekrar sağlıcakla kalın
Yemek işi anca ufaktan ufaktan çay dı falan derken tamam işte abi saat erken diye çoğu kişi yer yatar bence Abi cengize soracan artık caizmi diye
Hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.. Allah tutulan oruçları, yapılan ibadetleri, edilen duaları kabul etsin..