Neden olmasin degil mi haftaici bir gune bulusalim yavv, millet birbirini gorsun, muhabbet edelim. Katilimi yuksek olsun,Isinsin su sayfa yeniden
Sevgili Cihan Hayırlı akşamlar,Lüferin alındığı bölge hakkında bilgi paylaşabilirmisin ? Sağlıcakla ve sevgiyle kal
10.07.2013 çarşamba tarih tamam,yem sorun değil ama benim bildiğimde perşembe cuma daha rahat bulunuyor, birde liste yapalım gelecekler belirleyelim..eşkinada dahil dipten ne çıkarsa sanırım av?
selamun aleyküm cümleten hayırlı günler hayırlı ramazanlar herkese bugün teravih başlangıcını unumayalım Allah dualarınızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah Gördüğüm kadarı ile çarşamba günü eşkina operaryonu var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim herkese rast gelsin
Tanışıyormuyduk tatil nasıl gidiyo döndünmü keyifler nasıl Hayırdır sen kimi fatih diye kaydettin tele Saolasın cengizim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Arkadaşlar merhaba Siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama henüz kaydoldum.Gözlemlediğim kadarıyla forum üyeleri gerçekten çok kaliteli ve samimi insanlar.Buradan çok şey öğrendim (özellikle boğaz avcılığı hakkında) ve hala da bişeyler öğreniyorum.Bildiklerini paylaşıp bizleri aydınlatan değerli üstalara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu arada ben Kaynarca tarafında oturuyorum.Pendik-Maltepe kıyı şeridi boyunca av yapan arkadaşlarla da tanışmak isterim.Umarım beraber güzel avlar yaparız.
İyiyim Cengiz'im sende ne var ne yok? Şöyle bol katılımlı bir eşkina operasyonu olsa da muhabbet etsek