Sari Kardeşim iyi dileklerin için çok teşekkürler. En kısa zamanda soluğu balıkta alacağım ve raporları paylaşacağım. Hele bir sezon gelsin. Sizlere de hayırlı işler
Sevgili İsa ; Seni tekrar forumda görmekten çok mutluyum. Gelirken vedalaşamamıştık ama biliyorsun gönüllerimiz birdir. Ben forum vasıtası ile herkese hakkımı helal etmiştim zaten. Sende hakkını helel et dostum. Ama zaten fırsat bulduğumda mutlaka sizleri ziyarete geleceğim. Mersin'den Hüseyin konusunda ise ben de kendisi ile tanışıp beraber av yapmayı çok isterim. İletişim bilgilerini bana verirsen ben kendisi ile bağlantı kurup gerekeni yaparım. Sevgiler
Ersin abi merhaba ; Özel mesaj gönderdim en yakın zamanda tanışmak isterim memleketime hoş geldin abi ..
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar dostlar Son hazırlıklarıda tamamlayıp, kısmetse birazdan Kefkene doğru yola çıkacağız inşallah Umarım balık açısındanda verimli, kısa da olsa güzel bir tatil olur, kendinize iyi bakın görüşmek üzere sağlıcakla kalın.. Ne demek Ersin abi, ne hakkımız varki, sadece bir kez seninle biraraya gelebildik ama insanlığını ve dostluğunu yakından hissettik. Hüseyin kardeşim özelden iletişim kurmuş zaten, artık sizin güzel raporlarınızı görürüz yakında inşallah Bu taraflarada yolun düşerse herzaman bekleriz abi, Allaha emanet ol selam ve sevgilerimizle kal abi
Gunaydin, Bugun bir aksilik olmaz ise aksama suyuna her zamanki merama istavrite gidecegim. Gelmek isteyen dostlari da beklerim.
Aleyküm selam iyi lik güzellik sen nasılsın abi saat kaç olmuş yine Rast gele cihan bereketli olsun güzel haberlerle dön