selamun aleyküm ve aleyküm selam herkese hayırlı günler herkese sabahdan öğleye kadar sıfır kılçık bile tutamadım yav
Bilirim İsa abi. Grup sayfaları pek bana hitap etmediği için girip bakmıyordum. Sırf sen neler yazıyorsun, neler yapıyor veya planlıyorsun diye bir bakayım dedim İyi ki de bakmışım. Malzeme çok elzem değil, Türkiye de malzeme bol. Güzel bir rapor okumak iyi olurdu hani, şu avsız geçen 2 haftalık süreçte. Bu mekanı daha önce bir raporda görmüştüm sanırım. Pek balık çıkmamıştı aklımda kaldığı kadarıyla. Tabi avcıya, zamana ve yönteme göre değişebilir. Yapı olarak çok güzel yer.
Eyvallah cihan 11 de döndüm zaten inşallah bidahakine mekan orta olan dönüşte sağa sola baktım kimseler yoktu nerdeyse
Aleyküm selam cengizim Ersin abi yeni yerin yeni işin hayırlı olsun inşallah herşez gönlünce olsun balık raporlarınıda eminim mutlak görürüz senden rast gele
Aynen abi taktığımdan deilde alıntı yapamadım müsayitken herkese cevap veriyim havada kalmasın dedim abi bana müsade şimdilik akşam görüşürüz
Çok şükür be ferhatım buralardayız idare ediyoz hayırlısı ile ramazanı bekliyoruz hep beraber ramazan kurban derken bayramı yemlide geçiririz
Sevgili Ersin abi, giderken seninle vedalaşmak ve helalleşmek nasip olmamıştı.Herşey gönlünce olsun, yeni mekan ve işinde mutluluklar dilerim Ayrıca Mersinde forumdan çok sevdiğim Hüseyin kardeşim var, istersen irtibata geçip onunla ava gidebilirsin.Sağlam avcıdır forumda çok güzel levrek ve minekop raporları var
Hüseyin se misin... Yok böyle bir şey, senin mesajını görmeden seni andım şimdi mesajımda Teşekkürler kardeşim sen nerelerdesin, nick falanda değişince bir an ne oluyor dedim yahu